Nuo pamatų iki stogo

Bendrovė teigia, kad „Proficentras1000“ Vilniuje bus didžiausia meistrams, naujakuriams ir statybų įmonėms skirta parduotuvė-sandėlis ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. Sandėlio tipo prekybos erdvėje bus prekiaujama net 5 tūkst. žymių prekių ženklų gaminiais.

„Sandėliavimo plotas siekia 10 tūkst. kv. m, o tai leis visada užtikrinti didelius prekių kiekius ir asortimentą“, – pranešime cituojamas „Kesko Senukai Lithuania“ didmeninės prekybos komercijos direktorius Ramūnas Gedmontas.

Sandėlyje pirkėjai matys visų turimų prekių pavyzdžius: nuo pamatų šiltinimo medžiagų iki fasado plokščių. Prekėms eksponuoti skirta 900 kv. m erdvė. Jei klientui prireiks prekės, kurios nebus, asmeniniai vadybininkai ją užsakys iš katalogų.

Kuriant šią prekybos erdvę-sandėlį daug dėmesio buvo skiriama meistrams, tad įdiegta speciali prekių užsakymo sistema. Ji leis meistrams, pateikusiems užsakymą el. paštu ar telefonu bei sulaukusiems patvirtinimo, prekes atsiimti vos per 1 valandą.

Sandėlio tipo prekybos erdvėje bus galima užsakyti prekių pristatymą į bet kurią Vilniaus vietą. Tai, anot prekybininkų, užtruks iki 4 darbo valandų.

„Statybų tempai ir šiais metais išlieka dideli, o nuosavą būstą įsigyjančių žmonių skaičius nuolat auga. Mes sekame tendencijas ir siekiame inicijuoti rinkos pokyčius“, – sakė „Kesko Senukai Lithuania“ didmeninės prekybos direktorius V. Paškauskas.

Nauja prekybos erdvė Vilniuje sukurs daugiau nei 20 naujų darbo vietų. Įmonė į projektą investavo beveik 1,5 mln. eurų.

„Proficentras1000“ statybų specialistams bei statantiems neprofesionalams duris atvers Vilniuje (Savanorių pr. 174 P) birželio 26 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)