Ties jų prekyviete eilės nemažėja nei dieną, nei naktį: įvairūs vafliai ir ledai jau turi savo pirkėjus, tačiau naujausias mados klyksmas – kava paskaninta vaizdais.

„Turime kelias nuotraukas, kurias siūlome, taip pat galime iškart nufotografavus žmogų pagaminti kavą, kurią puoš jo nuotrauka. Žmonės tai išgirdę stebisi – Palangoje tokio pasiūlymo dar niekur nėra, neteko girdėti ir ar kas daro tokią pat kavą Lietuvoje. Spausdintuvas kavos milteliais išpiešia atvaizdą, tad neretas klausia: „tai kieno nuotrauką duosite?“, nes iškart nesupranta, kad nuotrauka bus padaryta iškart ir ji atsidurs kavos puodelyje. Neretas galvoja, kad padovanosime kažkieno kito nuotrauką“, – pasakoja naujove vilioti vasarotojus sumanęs Virgilijus.

Nedidukė kavinė yra priešais „Žuvinės“ restoraną. Burbulinius vaflius jau žino daugelis ir noriai juos perka bei gardina natūraliomis uogienėmis ar saldžiais ikriukais, o štai kava, sako verslininkas, naujiena.

Specialaus spausdintuvo veikimo principas nėra sudėtingas: nuotrauka iš planšetės perkeliama į spausdintuvo kompiuterį ir per kelias akimirkas, kai gaminama kava, kavos milteliais spausdintuvas nupiešia atvaizdą.

„Kelias nuotraukas pasisiuntėme ir iš interneto, tad kavą galime papuošti ir pasirinkti paveikslėliu, jei jau norėsis ne savo atvaizdo, – pasakoja vyras. – Nusipirkusios kelios merginos krizeno ir aptarinėjo, kiek paveiksliukas ant kavos panašus į jas, žmonės aplinkui irgi susidomėjo, koks vaizdas gaunasi. Turistai labai linksmai įvertino tokį sprendimą“.

Tiems, kurie nori kitokio vaizdo, ant kavos puodelio gali atsidurti ir peliukas Mikis ar romantiškas Palangos vaizdas.

Anot verslininko, net jam kavą tiekiančios kompanijos atstovai teigė, kad tokios siūlomos kavos dar nėra matę.

Tiesa, kava dėl tokio papuošimo kainuos papildomai 1,50 euro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)