Šiaulių „Akropolyje“ atidarytoje „Pepco“ parduotuvėje galima rinktis iš 30 prekių grupių asortimento, kurį sudaro rūbai vaikams, moterims ir vyrams, apatinis trikotažas, aksesuarai, žaislai, dekoracijos, tekstilė bei prekės namams.

„Lietuvoje, ir kitose Europos šalyse mes stengiamės „Pepco“ parduotuves atidaryti geriausiose vietose. Džiaugiamės, kad „Pepco“ plėtra Lietuvoje vyksta sklandžiai ir taip, kaip planavome – per pirmuosius veiklos metus atidaryti ne mažiau kaip 12 parduotuvių tinklą“, - pranešime cituojamas Aleksandras Čikaidze, „Pepco“ operacinės veiklos vadovas Baltijos šalyse.

„Pepco“ yra Europos mažmeninės prekybos tinklas, kuris šiuo metu valdo daugiau nei 1300 parduotuvių Čekijoje, Kroatijoje, Slovėnijoje, Vengrijoje, Lenkijoje, Slovakijoje, Rumunijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Birželio mėnesį „Pepco“ pirmosios parduotuvės atvers duris ir Estijos sostinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)