Kaip nurodoma startuolio pranešime, pasirinkimą pridėti šias kriptovaliutas lėmė „didelė paklausa ir aktyviai reikštas susidomėjimas iš klientų bei tai, kad kelios iš svarbiausių pasaulio kriptovaliutų keityklų taip pat netrukus pradės palaikyti šias skaitmenines valiutas.

„Naująsias kriptovaliutas pasirinkome atsižvelgę į savo bendruomenės pageidavimus. Kai jų paklausėme, ką dar turėtume pridėti, XRP ir bitcoin cash paklausa buvo neginčytinai didžiausia“, - pranešime sako „Revolut“ vienas įkūrėjų ir technologijų vadovas Vladas Yatsenko.

Anot pranešimo, „Revolut“ klientai gali akimirksniu išsikeisti bet kurią iš 25-ių programėlėje palaikomų tradicinių (fiat) valiutų į bet kurią iš 5-ių kriptovaliutų, nuolat realiu laiku sekti jų kurso pokyčius programėlėje, persiųsti kitiems „Revolut“ vartotojams ar bet kada išsikeisti atgal. Nurodoma, kad programėlėje galima nusistatyti ir perspėjimą, kai kuri nors kriptovaliuta artėja prie norimos vertės.

„Mūsų sukurtas įrankis skirtas masiniam vartojimui. Didžiajai daliai žmonių kriptovaliutos yra įdomios, tačiau juos atbaido mintys apie keityklas, privačius raktus ar „šaltąsias“ pinigines. Todėl čia pamatėme didelę rinką tokiam pasiūlymui, kuris visiškai supaprastina ir pagreitina priėjimą prie virtualiųjų valiutų“, - sako V. Yatsenko.

Praėjusį mėnesį startuolis pristatė ir išmaniąsias taupykles „Revolut Vaults“, kurios leidžia klientams suapvalinti kiekvieno atsiskaitymo sumą iki artimiausio sveiko skaičiaus ir smulkius pinigus automatiškai atsidėti taupymui.

„Ypač didelio dėmesio sulaukė galimybė smulkius pinigus iškart konvertuoti ir taupyklėse kaupti kriptovaliutomis. Lietuvoje taupyklių pildymas kriptovaliutomis tapo populiariausiu pasirinkimu po eurų“, - teigiama pranešime.

Iki šiol bendrovė palaikė prieigą prie bitkoino, litkoino ir eterio.

„Revolut“ buvo įkurtas 2015 metų liepą. Įmonės tikslas - padėti klientui greitai atsidaryti sąskaitą, užtikrinti, kad pinigus būtų galima leisti 150 valstybių be jokių papildomų mokesčių, o valiutas keisti naudojantis geriausiu įmanomu - tarpbankiniu - valiutų kursu.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)