Susigundę itin žemomis kainomis jie siunčiasi sukneles, kosmetikos produktus, kostiumėlius ar net vestuvines sukneles iš tokių interneto parduotuvių kaip „Zaful“, „Rosegal“, „SammyDress“, tačiau išsipakavę gautą pirkinį paplūsta ašaromis arba patys leipsta iš juoko.

Minėtose internetinėse parduotuvėse drabužius galima įsigyti išties pigiai. Štai „Zaful“ sukneles siūlo už maždaug iki 20 dolerių, o artėjant vasaros sezonui, už panašią kainą galite įsigyti dailų maudymosi kostiumėlį. Tačiau dailus jis gali būti tik interneto puslapio nuotraukoje, realybėje pirkinys gali skirtis kaip diena ir naktis.

„Rosegal“ drabužius galite įsigyti panašiomis kainomis, tačiau čia suknelių galima atrasti ir vos už kelis dolerius.

Nusivylę pirkėjai, turintys karčios patirties buriasi į grupes socialiniuose tinkluose, kur dalinasi savo patirtimi ir įspėja kitus potencialius pirkėjus.

Vienos tokių grupių, susikūrusių feisbuke: – „Knock Off Nightmares“, „Brides Beware“, „International Ownership“.

Pabrėžiama, kad grupės sukurtos ne tam, kad sugėdintų tokias prekes įsigijusius žmones, o kad įspėtų pirkėjus, tačiau nesėkmingų pirkinių istorijos vis tiek prajuokina daugelį.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)