Turizmo departamento duomenimis, R. Michnevičius, nepaisydamas įspėjimo, toliau aktyviai siūlo turistines keliones socialinio tinklo „Facebook“ paskyrose https://www.facebook.com/raimundas.michnevicius ir https://www.facebook.com/pasauliomargumynai/).

Beveik prieš pusmetį Turizmo departamentas įspėjo dėl nelegalios kelionių organizatoriaus veiklos interneto svetainėje www.centrineamerika.lt. Šioje svetainėje kontaktams nurodyta įmonė UAB „Centrinė Amerika“ juridiškai neegzistuoja, t.y., tokia įmonė neregistruota Juridinių asmenų registre. Siūlant keliones nepateikiama informacija, kad šių kelionių organizatorius būtų kitas juridinis ar fizinis asmuo.

Turizmo departamentas atkreipia turistų dėmesį, kad interneto svetainėje www.centrineamerika.lt nurodyta įmonė ir R. Michnevičius nėra registruotas kaip kelionių organizatorius Lietuvoje, todėl tokia veikla yra neteisėta. Vykdydamas organizuotų kelionių pardavimo veiklą iš Ispanijos ir organizuodamas Lietuvos gyventojų turistines keliones, jis turėtų registruotis Turizmo departamente kaip užsienio kelionių organizatorius, teikiantis turizmo paslaugas Lietuvoje, tačiau to nėra padaręs.

Turizmo departamentas taip pat atkreipia dėmesį, kad jau yra gavęs nusiskundimų iš turistų dėl šio asmens veiklos ir patirtų finansinių nuostolių.

R. Michnevičius iki 2012 m. dirbo Lietuvos turizmo informacijos centre Barselonoje. Turizmo departamentas atsiriboja nuo bet kokių ryšių su šiuo asmeniu.

„Turistams nerekomenduojame vykti į šio asmens siūlomas organizuotas turistines keliones ir atkreipiame dėmesį, kad renkantis kelionių organizatorių reikia būti itin atidiems, o kilus klausimams ar abejonėmis - konsultuotis su Turizmo departamento specialistais“, - sako Valstybinio turizmo departamento Turizmo veiklos priežiūros skyriaus vedėjas Tadas Žentelis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)