Kaip informavo savivaldybė, I. Romanovskienė iki laikinai perimdama „Go Vilnius“ vairą iš prieš kelis mėnesius atleisto Dariaus Udrio, beveik metus dirbo šios agentūros Rinkodaros skyriaus vadove. Anksčiau ji ketverius metus vadovavo „Maxima Lt” įvaizdžio departamentui.

Pasak I.Romanovskienės, iš „Go Vilnius“ tikimasi aktyvių veiksmų, kurie padėtų naujoms tarptautinėms kompanijoms kurtis Vilniuje, atsirasti aukštos pridėtinės vertės darbo vietoms, taip pat rūpintis jau įsikūrusiomis kompanijomis, taip pat siekti, jog Vilnius atsidurtų privalomų aplankyti miestų sąraše užsieniečiams.

„Sieksiu, kad „Go Vilnius“ komanda būtų stipri, motyvuota, kompetentinga ir orientuota į darbo rezultatus. Kartu su komanda nešime žinią apie Vilnių pasauliui, rūpinsimės atvykstančiais verslais, svečiais ir gyventojais, įgyvendinsime pokyčius, reikalingus Vilniui tapti stipriu konkurentu Europos miestams“, – sako Inga Romanovskienė.

Turizmo, verslo ir rinkodaros padaliniuose agentūroje šiuo metu dirba 34 darbuotojų, beveik trečdalis jų rūpinasi turistais miesto turizmo informacijos centruose.

I. Romanovskienė teigia sieksianti glaudžiau bendradarbiauti su partneriais, mažinti turizmo sezoniškumą, didinti Vilniaus konkurencingumą.

Vilniaus miesto turizmo ir verslo plėtros agentūra „Go Vilnius“ įsteigta 2016 metų gegužę, praplečiant VšĮ „Vilniaus turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras“ veiklą.

D. Udrį Vilniaus meras iš „Go Vilnius“ vadovo posto atleido liepą, kaip tuomet teigė, dėl netenkinančių įmonės rezultatų. D.Udrį atleisti ragino kai kurie politikai, Politinių kalinių ir tremtinių sąjungą dėl pasisakymų „Facebook“ tinkle apie partizanus.

D. Udrys atleidimą apskundė teismams. D.Udrys anksčiau buvo R.Šimašiaus vadovaujamo Liberalų sąjūdžio narys.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)