Nominacijoje „Jaunasis metų verslininkas“ finalistais išrinkti Andrius Zimnickas, medinių padėklų gamybos įmonės UAB „Juodeliai“ vadovas; Artūras Bielskus, Liepkalnio slidinėjimo trasų vadovas ir įkūrėjas, ir Viltautė Gudauskaitė, UAB „Pitlius“, sėkmingai veikiančios šeimos kepyklos Vakarų Lietuvoje, pardavimų vadovė. „Jaunojo metų verslininko“ prizas, kurį įsteigė renginio partneriai advokatų kontora „Ellex Valiunas“, atiteks puikios reputacijos, novatoriškam verslininkui už įkvepiantį verslo vystymo pavyzdį.

„Metų technologinės inovacijos“ finalistais paskelbti UAB „Altechna R&D“, už inovatyvią stiklo pjaustymo technologiją išmaniesiems įrenginiams, Bronius Rauba už sukurtą vertikalų dviračio stovą „Parkis“ ir UAB „Viratus“, už internetinį atrankų asistentą „JobRely“. „Metų technologinės inovacijos“ prizu, įsteigtu Švedijos ambasados, bus apdovanota įmonė ar organizacija už išskirtinę technologinę inovaciją, susijusią su šios įmonės ar organizacijos veikla.

Nominacijos „Už tvarią plėtrą“ finalistais tapo įmonės „Auga Group“, „Rimi Lietuva“ ir „Utenos trikotažas“. Apdovanojimas „Už tvarią plėtrą“, įsteigtas UAB „AJ produktai“, atiteks darniai besivystančiai bendrovei už 2012–2017 m. pasiektus teigiamus veiklos rezultatus, apyvartos augimą, indėlį į aplinkos ir socialinį tvarumą bei vadovavimąsi skaidraus verslo, pagarbos žmogui, visuomenei ir gamtai principais.

Atsižvelgdami į šiuos kriterijus, apdovanojimų finalistus išrinko Nominacijų komiteto nariai: Švedijos ambasadorė Lietuvoje Maria Christina Lundqvist, Rolandas Valiūnas, advokatų kontoros „Ellex Valiunas“ vadovaujantysis partneris, „Verslios Lietuvos“ vadovė Daina Kleponė, „Delfi“ generalinis direktorius Vytautas Benokraitis, Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centro biochemikė dr. Urtė Neniškytė ir Rokas Simutis, „Business Sweden“ konsultantas.

Apdovanojimų nugalėtojai paaiškės iškilmingos ceremonijos metu lapkričio 8 d. Vaidilos teatre, Vilniuje.

Apdovanojimų svečiai – Christina Bengtsson ir Pär Nuder

Pagrindinė šių metų renginio tema – dėmesio koncentracija, – pranešime spaudai cituojamas Švedijos verslo apdovanojimų 2017 projekto vadovas, Rokas Simutis. – Džiaugiamės, kad šiemet apdovanojimuose dalyvaus pagrindinė renginio pranešėja Christina Bengtsson. Ji yra karininkė, taikliojo šaudymo pasaulio čempionė, autorė ir lektorė. Christina atskleis renginio svečiams, kaip tapti sėkminga asmenybe pritaikant susikaupimo galią.

Kitas renginio svečias – Pär Nuder, buvęs Švedijos finansų ministras ir dabartinis Trečiojo Švedijos nacionalinio pensijos fondo ir didžiausios pensijų kompanijos „AMF“ Švedijoje pirmininkas – papasakos apie investicijų poveikį dinamiškam Baltijos regionui iš Švedijos perspektyvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją