Iš pareigų traukiasi 36 metų jos direktorius Egidijus Skrodenis, vadovavęs direkcijai nuo 2015 m.

Susisiekimo ministro Roko Masiulio patarėja Vytautė Šmaižytė plačiau nedetalizavo, dėl kokių priežasčių atsisveikinama su ministerijai pavaldžios institucijos vadovu:

„Esame gavę pareiškimą, kad nuo lapkričio 15 d., po to, kai jau bus baigta regioninių kelių įmonių reforma, E. Skrodenis išeina iš LAKD ir sieks naujų karjeros iššūkių privačiame sektoriuje.“
Kauno oro uostas priims 3 kartus daugiau keleivių

Pats vadovas DELFI sakė baigiantis planuotus darbus ir nenorintis pasilikti vienoje vietoje.

„Tuo metu bus atlikti tam tikri veiksmai, kuriuos aš buvau planavęs atlikti – tai spalio 31 d. įvyksiantis regioninių įmonių sujungimas į vieną, Kelių direkcijos pertvarka įvyks, centralizuoti viešieji pirkimai. Na, ir aš norėčiau toliau tobulėti, keisti kryptį ir keliauti į verslą.

Esu pakankamai jaunas žmogus, kuris nenori likti vienoje vietoje, o nori toliau mokytis, augti ir įgyti naujų patirčių“, – priimtą sprendimą paaiškino E. Skrodenis.

Rugpjūtį Susisiekimo ministerija pradėjo valstybinių kelių auditą. Pirmieji tikrinimų rezultatai parodė, kad šalies kelių būklė bloga, o jie susidėvi greičiau dėl to, kad asfalto ir skaldos sluoksnis yra mažesnis nei turėtų būti.

Įvairias pareigas LAKD E. Skrodenis ėjo nuo 2008 m. Jis yra baigęs Vilniaus Gedimino techniko universitetą, stažavęsis Lundo universitete Švedijoje.

Šiuo metu LAKD turi 119 darbuotojų. Vidutinis jų darbo užmokestis neatskaičius mokesčių yra 1 690 Eur.

LAKD įgyvendina ir 11-os valstybinės reikšmės kelius prižiūrinčių regioninių įmonių savininko teises ir pareigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)