Visai šalia, maždaug 1,5–2 m nuo atsivėrusios smegduobės šių metų liepos gale jau buvo atsivėrusi apie 3 metrų skersmens smegduobė pačiame pėsčiųjų perėjos viduryje.

Tuomet išsiaiškinta, kad smegduobė atsivėrė dėl inžinerinių tinklų gedimo, trūkus vamzdžiui.

„Tuo metu buvo suknežintas vamzdis, ir buvo priimtas sprendimas keisti 30 metrų vamzdžio dalį, berods, 7 metrų gylyje“, – sako Vilniaus miesto tvarkymo įmonės komunikacijos specialistė Dovilė Lisauskaitė.

Remonto darbai Taikos g. truko apie mėnesį, tačiau jiems pasibaigus – šalia vėl atsivėrė, šį kartą mažesnė, ne tokia gili smegduobė.

Justiniškėse gyvenantis Justas sako, kad apie artėjantį incidentą jau galima buvo nujausti penktadienį, kadangi asfaltas ties šia vieta buvo gerokai įdubęs.
Smegduobė

D. Lisauskaitė DELFI informavo, kad ši smegduobė niekaip nesusijusi su trūkusiu vamzdžiu, kadangi ji yra kiek toliau.

„Atsivėrė nedidelė įgriuva šalia lietaus surinkimo šulinėlio. Šiuo metu situacija lokalizuota ir ji bus sutvarkyta per artimiausias dvi dienas. Aplinkiniams pavojaus nėra, ši įgriuva tikrai nesusijusi su Taikos g. vykdytu vamzdžio keitimu“, – sakė ji.

Liepos 28 d. prie pat buvo atsivėrusi kur kas didesnė smegduobė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)