Tačiau mergina atvira: pinigai jai suteikė daug, bet vadinamo auksinio jaunimo atstove būti nenori.

LRT televizijos laidoje „Svarbios detalės“, kurioje diskutuota, koks yra naujasis Lietuvos milijonierių veidas, ji atskleidė, kad dėl prabanga, turtais ir nerūpestingu gyvenimu besididžiuojančio auksinio jaunimo jaučia svetimą gėdą.

„Svetima gėda visą laiką bus, kai kitas žmogus, kuris gali žymiai daugiau, tą išstatys, rodys visam pasauliui tik dėl to, kad jam reikia pasirodyti“, – sako ji.

Tokiu keliu Kristina jokiu būdu nenori ir siekia savo laimę kurti nesiekdama pasirodyti kitiems.

Šie metai jaunai 25-erių metų moteriai itin svarbūs – Kristina ištekėjo už savo širdies draugo, taip pat turtingų verslininkų atžalos – Igno Vaitiekūno.

Moteris pasirinko vyro pavardę, nes giminės pavardę tarsi vėliava ji niekada nesinaudojo. Ir nors sutuoktiniai galėjo leisti sau kur kas pompastiškesnę šventę – surengė jaukias, šiltas vestuves.

„Niekada nebuvo taip, kad turiu rinktis vyrą, draugą iš savo socialinio lygio ar negaliu žiūrėti į kitus. Čia yra toks kvailas pasakymas – meilei neįsakysi“, – LRT televizijos laidos „Svarbios detalės“ reportaže šypsojosi Kristina.

Į vestuves pora sukvietė tik artimiausius žmones, nuotakai dvi sukneles kūrė dizaineris Juozas Statkevičius, kuriam jaunoji suteikė visišką kūrybos laisvę.

Kristina ir Ignas apsigyveno jaukiame senamiesčio bute, o ne rūmuose su tarnais, nors galėtų ir tai sau leisti.

„Aš manau, kad niekada nereikia rodyti, ką tu turi, jei gyveni geriau – tai gyvenk geriau sau. Aš turiu draugų, kuriems reikia pasirodyti, kuriems reikia į tą patį feisbuką įdėti kokią nuotrauką – aš čia tą nusipirkau, ten nuvažiavau. Nematau reikalo tuo naudotis ir tą rodyti, nes tai yra tik mano gerovė, ir jei tai yra tik mano gerovei, aš neturiu kitų erzinti ir rodyti kitiems“, – sakė ji LRT televizijos laidai „Svarbios detalės“.

Turtingoje aplinkoje augusi Kristina visuomet buvo mokyta apie turtingo gyvenimo grėsmes ir kainą. Daug pamokų jai davė mama.

„Ji visą laiką buvo taupi, nors niekada, atrodo, nieko netrūko. Bet ji visą laiką taupydavo ir mums aiškindavo, kad reikia taupyti, visą laiką galvoti, ką tu darai su pinigais“, – prisimena.

Visgi ji džiaugiasi, kad tėvų milijonai atvėrė pasaulį, padėjo įgyti gerą išsilavinimą, nors į juos žiūri atsakingai ir be reikalo nesišvaisto.

„Aš esu labai daug apkeliavusi ir esu labai dėkinga, kad turėjau galimybes keliauti, mokiausi geruose universitetuose, geruose koledžuose, mokyklose. Aš taip suprantu gerai išleistus pinigus, o ne kaip pirkti tai, ko tau nereikia. Kam tau tą pirkti, geriau pasitaupyk, investuok, kad tų pinigų daugėtų, jie padidėtų, bet jei jų nereikia leisti – tai nereikia.“

Nors Kristina visą laiką gyveno turtingoje aplinkoje, pavadinti savęs milijoniere jai neapsiverstų liežuvis.

„Gyvenime neapsiverstų pasakyti tokio dalyko, tikrai neapsiverstų, nes ne aš tuos pinigus uždirbu. Kai aš uždirbsiu savo milijoną, tada galėsiu eiti ir sakyti, kad va, aš esu milijonierė. Ko gero, to niekada nebus, aš to niekada nepasakysiu“, – juokiasi ji LRT laidos „Svarbios detalės“ reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)