„Septyniolika metų yra ilgas laiko tarpas, per kurį nuveikta tikrai daug. Nors ketinu išlikti aktyvus versle, tačiau atšventęs šešiasdešimtmetį noriu pokyčių, naujos veiklos, turėti galimybę daugiau laiko skirti sau ir šeimai.

Per šiuos metus bankininkystės sektorius pasikeitė – tai nulėmė klientų poreikiai, nuolat ir sparčiai tobulėjančios technologijos, ekonominė situacija. Su puikia komanda per šį laikotarpį įgyvendinome svarbius strateginius pokyčius Lietuvos filiale, tapome vienu didžiausių investuotojų ir darbdavių, todėl esu įsitikinęs, kad dabar – puiki proga perleisti tolesnius darbus ilgamečiam bendražygiui R. Bičiulaičiui ir visai komandai. Esu tikras, kad jie ir toliau stiprins „Danske Bank“ pozicijas Lietuvoje“, – pranešime sako G. Galvanauskas.

Ramūnas Bičiulaitis „Danske Bank A/S“ filialo generalinio direktoriaus pareigas užims nuo šių metų spalio 1 dienos.

Naujasis „Danske Bank“ Lietuvoje vadovas R. Bičiulaitis banke dirba nuo 2009-ųjų. Pastaruoju metu jis ėjo Finansų tarnybos vadovo pareigas Baltijos šalyse, jas eis ir toliau. R. Bičiulaitis yra sukaupęs didelę patirtį vadovaujant įmonių finansams. Anksčiau jis yra ėjęs LEO LT valdybos nario ir finansų direktoriaus pareigas, buvo „Royal Unibrew A/S“ finansų direktorius Lietuvai ir Latvijai.

„Danske Bank“, teikiantis verslo ir privačios bankininkystės paslaugas Lietuvoje, yra vienas didžiausių investuotojų ir darbdavių Lietuvoje.

Čia įkurti IT ir Globalių paslaugų centrai teikia paslaugas ir kuria inovatyvius produktus visai Šiaurės šalių rinkai. Banke, Globalių paslaugų centre ir IT paslaugų centre kartu sudėjus dirba beveik 2,4 tūkst. darbuotojų. „Danske Bank“ Lietuvoje ne kartą pripažintas metų investuotoju, taip pat geidžiamiausiu darbdaviu šalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)