Pagal šią sutartį „TGS Baltic“ tampa N. Numavičiaus strateginiu konsultantu teisiniais ir verslo valdymo klausimais.

„Džiaugiuosi, kad Jolantos Bivainytės vadovaujamas šeimos biuras Talka LT ir Eugenija Sutkienė su advokatų kontora „TGS Baltic“ dirbs kartu ir suformuos stiprią teisinių patarėjų komandą“ – teigia N. Numavičius.

Pasak E. Sutkienės, ilgalaikis bendradarbiavimas leido įgyti kliento pasitikėjimą ir partnerystė peraugo į strateginį lygmenį.

„Esame tikri, kad mūsų kontoros patirtis ir aukšta teisininkų kompetencija padės kurti kliento verslui pridėtinę vertę“, – pranešime spaudai tvirtina „TGS Baltic“ vadovaujančioji partnerė.

Nerijaus Numavičiaus šeimos biuro Talka LT vadovė Jolanta Bivainytė teigia, kad toks sprendimas nėra netikėtas – jį paskatino jau kurį laiką sėkmingai vykstantis bendradarbiavimas.

„Mūsų darbo principas – bendradarbiauti su stipriausiais ir kompetentingiausiais ekspertais teisės, finansų ir kitose srityse.

Renkantis strateginį patarėją, esminis kriterijus buvo ir yra tai, kad su N. Numavičiumi susiję teisiniai ir verslo valdymo klausimai būtų sprendžiami kompleksiškai, įtraukiant įvairių teisės sričių ekspertus“, - teigia J. Bivainytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)