„Per pastaruosius keletą metų „Rimi Lietuva“ sustiprėjo ir patyrė nemažai pokyčių, tad labai džiaugiuosi prisijungdamas prie komandos tokiu įspūdingu metu. Esu įsitikinęs, kad kartu su komanda mes pasieksime puikių rezultatų ir tapsime viena iš stipriausių įmonių Lietuvoje“, – pranešime sako būsimasis „RIMI Lietuva“ vadovas.

Iki 2015 m. Giedrius Bandzevičius vadovavo „Statoil Lietuva“, prieš tai užėmė šioje įmonėje vadovaujančias pareigas, dar anksčiau dirbo įmonėje „Lietuvos Telekomo Verslo sprendimai“ (dabar „Telia“ grupė).

„Džiaugiuosi galėdamas pasveikinti Giedrių prisijungiantį prie mūsų komandos, – sako Edgaras Sesemannas, „Rimi Baltic Group“ vadovas. – Esu įsitikinęs, kad jo patirtis, lyderio savybės ir profesinės žinios bus labai vertingos ir organizacijoje Lietuvoje, ir visoje „Rimi Baltic“ grupėje“.

Per Dahl, dabartinis „RIMI Lietuva“ generalinis direktorius, nuo 2018 m sausio 1 d. grįžta į „ICA Gruppen“, kur eis „ICA Kvantum“ formato direktoriaus pareigas.

Iki to laiko Per Dahl tęs savo darbą Lietuvoje ir padės naujajam „Rimi Lietuva“ vadovui sėkmingai perimti įmonės valdymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)