„Sodros“ duomenimis, pirmoje vietoje pagal didžiausią atlyginimų vidurkį (neatskaičius mokesčių) buvo informacinių technologijų bendrovė „Oracle East Central Europe“, darbuotojams mokėjusi vidutinį 15,7 tūkst. Eur. Prieš mėnesį dešimtuke ji buvo antra.

Antrą didžiausią atlyginimą Lietuvoje liepą mokėjo medicinos technologijų bendrovė „Meditronic BV“. Jos darbuotojų darbo užmokesčio vidurkis buvo 14,1 tūkst. Eur neatskaičius mokesčių.

Trečioje vietoje atsidūrė stiklo apdirbimo sprendimų įmonė „Lisec Tcn“. Jos darbuotojų atlyginimų vidurkis liepą buvo 10,7 tūkst. Eur.

Tik šios trys bendrovės darbuotojams vidutiniškai mokėjo daugiau kaip po 10 tūkst. Eur per mėnesį.

Galbūt kiek netikėtai visai šalia, ketvirtoje vietoje atsidūrė Lietuvos bankų asociacija. Liepą jos darbuotojų atlyginimų vidurkis buvo 9,7 tūkst. Eur. Tikėtina, kad tam įtakos galėjo turėti jos vadovybės pasikeitimas ir galima išeitinė išmoka buvusiam ilgamečiam vadovui.

Kaip ir ankstesniais mėnesiais į didžiausių atlyginimų dešimtuką pateko „Energogrupė“ ir turtingiausiu šalies verslininku laikomo Nerijaus Numavičiaus šeimos biuro įmonė „Talka LT“. Šių įmonių vidutinis darbo užmokestis buvo atitinkamai 7,8 tūkst. ir 7,5 tūkst. Eur.

Didžiausių atlyginimų dešimtuką užbaigia pastolių sistemas tiekianti „Layher Baltic“, nepriklausoma elektros tiekėja „Inter Rao Lietuva“, elektroninių mokėjimų sistemas kurianti „OpenWay Nordics“ ir prekybos bendrovė „Agrorodeo“.

Jų darbuotojų vidutinis atlyginimas buvo atitinkamai 6,4 tūkts. Eur, 6,3 tūkst. Eur, 6 tūkst. Eur ir 5,9 tūkst. Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)