Vienintelė visą parą dirbusi parduotuvė Vilniuje, po remonto vėl dirbs visą parą.

Atnaujinta parduotuvė klientams žada pasiūlyti platesnį ir aukštesnės kokybės asortimentą. Nuo ketvirtadienio vidurdienio iki pat sekmadienio vakaro prekybos centro pirkėjų lauks pramogos ir vaišės, atidarymo dieną po darbo užsukusiems parduotuvės lankytojams gros muzikantai.

Atidarymo renginys pritraukė ne vieną įžymybę, „Maxima LT“ generalinė direktorė Kristina Meidė teigė niekada nėra sulaukusi tiek daug skambučių iš draugų, artimųjų ir pažįstamų, kada gi bus atidaryta parduotuvė.

„Ši parduotuvė tikrai ypatinga ne tik vilniečiams, tai yra tas flagmanas, kuris visada žingsniu būdavo priekyje ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. Ji mums tikrai ypatinga, todėl norime, kad ji būtų ypatinga ir mūsų klientams“, – sakė ji.

Parduotuvėje bus įrengta vienintelė Baltijos šalyse panoraminė grilio krosnis, kuri leidžia paruošti paukštieną ir kitos mėsos gaminius lyg jie būtų kepti ant laužo, taip pat bus įrengtos mėsos brandinimo spintos. Parduotuvės lankytojai pageidaujamą brandintą mėsą galės užsisakyti ir telefonu, o atvykę į „Maximą“ – atsiimti jau paruoštą užsakymą.

Rekonstruotos parduotuvės patalpose įsikurs 23 įvairias prekes ir paslaugas siūlančios naujos arba iš pagrindų atnaujintos prekybos vietos.

Įsikurs keturios naujos parduotuvės: kepyklėlė „Mon Ami“, konditerija „Šokolado meistrai“, ekologiškų produktų parduotuvė – sveiko maisto bistro „Biosala“ ir dovanų pakavimo parduotuvė „VAAU“. Taip pat duris atvers populiarus restoranas „Take Way“, grožio salonas „Salon+“, nesudėtingas medicinos paslaugas teiks klinika „Altameda“, kur lankytojai galės pasiskiepyti, atlikti kraujo tyrimus ir pan.

Į atsinaujinusią parduotuvę grįš ir didžioji dalis ankstesnių nuomininkų, kurių daugelis klientams pristatys atnaujintas ar visiškai naujos koncepcijos prekybos erdves. Atsinaujinusioje gyvūnų prekių parduotuvėje „Kika“ dirbs veterinaras, veiks gyvūnų kirpykla, taip pat dirbs „Euro vaistinė“.

Parduotuvės nuomininkai atidarymo dieną pirkėjams žada siurprizų ir nuolaidų.

Į beveik 4 mėnesius trukusį Mindaugo g. „Maximos“ atnaujinimą investuota 6,7 mln. eurų. Iš jų 5 mln. skirti paties pastato remontui, 1,7 mln. eurų – naujos prekybos įrangai bei jos diegimui. „Maximos“ parduotuvė šioje vietoje duris pirmą kartą atvėrė 1999 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)