Vos prieš du mėnesius, šis dydis buvo viršytas septyniose įmonėse iš TOP10.

Tarptautinės farmacijos bendrovės padalinio „Lundbeck Lietuva“ darbuotojai birželio mėnesį uždirbo vidutiniškai 20,2 tūkst. Eur (neatskaičius mokesčių). Visame pasaulyje ši bendrovė turi apie 5 tūkst. darbuotojų. Labiausiai ji žinoma dėl vaistų nuo depresijos ir šizofrenijos.

Antroje vietoje pagal atlyginimų vidurkį buvo ne kartą į dešimtuką patekusi informacinių technologijų bendrovė „Oracle East Central Europe Ltd.“.

Jos darbuotojų atlyginimų vidurkis birželį buvo 9,9 tūkst. Eur.

Trečioje vietoje su 9,8 tūkst. Eur vidutiniu atlyginimu birželio mėnesį buvo kita farmacijos bendrovės padalinys „Fresenius Kabi Baltics“.

„Medtronic BV atstovybėje“ ir „Lenovo Technology B.V.“atlyginimų vidurkis buvo panašus – 8,2 tūkst. Eur.

Didžiausią atlyginimų vidurkį fiksavusių įmonių dešimtuką baigia „Energogrupė“ (7,8 tūkst. Eur), Šiaulių plento investicijų valdymas (7,6 tūkst. Eur), „Takeda“ (7,5 tūkst.), „BGP Products“ (6,8 tūkst. Eur) ir „Talka LT“ (6,6 tūkst. Eur), kuri dar vadinama pagrindinio „Vilniaus prekybos“ investuotojo Nerijaus Numavičiaus šeimos biuru.

Statistikos departamento duomenimis, pirmąjį šių metų ketvirtį vidutinis darbo užmokestis Lietuvoje buvo 817,6 Eur.

„Sodros“ duomenimis, daugiau kaip 200 tūkst. darbuotojų per mėnesį oficialiai uždirba iki 380 Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)