Rinkoje jau siūloma tokių sukučių, kurių kainos verčia žagtelėti ne vien vaikus, bet ir ne retą suaugusįjį. Vargu ar dažnas rimtai susimąstytų, kiek tektų taupyti, norint įsigyti ne šiaip sau sukutį, o tikrą prabangos ir prestižo simbolį.

Kad jau prabilome apie prabangą, pradėkime nuo labiausiai pribloškiančių sumų. Kaip rašo „The Telegraph“, visiškai neseniai prekyboje pasirodžiusio, kaip skelbiama, paties brangiausio pasaulyje sukučio kaina – 14,6 tūkst. eurų.

Rusijos prabangių juvelyrikos dirbinių bendrovės „Caviar“ meistrai sukūrė keturias itin aukštos kokybės tiek ir kiek mažiau kainuojančias populiaraus žaisliuko versijas.

Brangiausias sukutis yra padengtas 100 gramų aukso. Jei jo kainą konvertuotume į Rusijos rublius, tektų pasakyti, kad tai tik milijonieriui prieinama prekė, mat milijonas rublių (14,6 tūkst. eurų) ir yra ta suma, kurią tektų pakloti pateikiant išankstinį užsakymą.

Siūloma ir ne tokių brangių variantų. Pavyzdžiui, Rusijos vėliavos spalvų apskritimais dekoruotas sukutis daug pigesnis. Jo kaina – 214 eurų.

„Caviar“ meistrai sukūrė ir juodos spalvos sukutį. Jį gaminant buvo naudojamas anglies pluoštas. Pagrindinis sukučio akcentas – centre besipuikuojantis kaukolės atvaizdas. Ketvirtas prabangaus „Fidget Spinner“ variantas padabintas „Swarovski“ stiliaus kristalais. Juodojo ir „deimantinio“ sukučių kaina – 214 eurų.

Priminsime, kad standartinį sukutį internetu galima įsigyti vos už 5 eurus, tačiau nežinia, ar verta rizikuoti: visiškai neseniai buvo išplatintas įspėjimas, kad pigūs iš Kinijos importuojami (nieko bendro su „Caviar“, žinoma, neturintys) sukučiai kelia vaikams riziką.

Gi „Caviar“, kaip prekės ženklą, pakankamai iškalbingai apibūdina ir tas faktas, kad ši juvelyrikos įmonė yra išleidusi „Nokia 3310“ variantą su auksu žibančiu Rusijos prezidento Vladimiro Putino atvaizdu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)