Iki šiol bendrovės administracija dirbo šalia „Maxima“ bazės įkurtame biure Savanorių prospekto pabaigoje.

Kartu bendrovė pristatė jubiliejinę programą „Karta 25. Įkvėpti rinktis“.

Programos ašis – visuomenei pristatomos 25-ios įkvepiančios istorijos jaunų žmonių, kurie, kaip ir pati įmonė, užaugo nepriklausomoje Lietuvoje, pasirinkimų laisvės sąlygomis.

„Šalyse, kuriose gilios šeimos verslo tradicijos perduodamos iš kartos į kartą, o verslumas tarsi natūralus, gal ir sunku būtų suprasti verslo pradžioje, prieš 25-erius metus, Lietuvoje kilusius iššūkius – juk viską turėjome pastatyti nuo nulio. Neturėjome tokios pasirinkimo laisvės, kokią turi dabartinė karta, tačiau lygiai taip pat rinkomės dirbti, kurti ir judėti į priekį.

Kartais mums patiems sunku patikėti, jog šiuo metu daugiausia darbo vietų sukūrusi, didžiausią parduotuvių skaičių turinti įmonė, šiandien esanti ir viena didžiausių mokesčių mokėtojų, dar ne taip seniai turėjo vos keletą darbuotojų, kelias parduotuves sostinėje ir daugybę dalykų Lietuvoje apskritai darė pirmą kartą “, – pranešime komentavo „Maxima LT“ generalinė direktorė Kristina Meidė.

1992 m. tuometinė „Urdžia“, davusi pradžią šiandieninei „Maximai“, ir turėjusi vos 3 parduotuves Naugarduko, Sapiegos ir Grybo gatvėse Vilniuje, išaugo iki geriausiai žinomo prekybos tinklo Baltijos šalyse, rašoma prekybos tinklo pranešime spaudai.

Lietuvoje veiklą pradėjęs mažmeninės prekybos tinklas šiuo metu ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje turi daugiau kaip 500 parduotuvių, kuriose dirba apie 29 tūkst. darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)