„Akropolis group“ direktorė Saulė Zabulionytė DELFI patvirtino, kad akcija bus ilgesnė nei įprasta.

„Prieš aštuonerius metus įvykusi pirmoji „Jamam“ akcija truko 5 valandas. Šiemet, pirkėjų patogumui, nusprendėme ją vykdyti dvi dienas. Tai bus ypač patogu tiems, kas savaitgalį ruošiasi išvykti iš miestų ar nori savaitgalį praleisti su artimaisiais“, – sakė ji.

„Akropolių“ atstovai informavo, kad nuolaidas per „Jamam“ nustato pačios parduotuvės, tad bendrą vardiklį, kiek sieks nuolaidos, išvesti būtų sudėtinga.

Anot jų, įprastai per „Jamam“ nuolaidos svyruoja nuo 20 iki 50 proc., o atskiroms prekėms būna ir dar didesnės.

Pavyzdžiui, „Akropoliuose“ veikiančiose „Maxima XXX“ parduotuvėse gegužės 26-27 dienomis taikoma 40 proc. nuolaida drabužiams, avalynei, kosmetikai, žaislams, buitinei chemijai ir daugeliui kitų pramoninių prekių.

Parduotuvės akcijos metu dirbs ilgiau nei visada – šiandien jos atsidarė ne 10 val., o 8 val. ryto, tokiu pat metu atsidarys ir rytoj. Parduotuvės užsidarys įprastu laiku.

S. Zabulionytė teigė, kad per pavasario „Jamam“ Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ paprastai apsiperka kiek daugiau nei 200 tūkst. žmonių.

Penktadienį apie 16 val. Vilniaus „Akropolyje" apsilankę pirkėjai pasakojo, kad žmonių nebuvo sausakimša, tačiau vaikštinėjo daugiau nei įprastą savaitgalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (223)