Balandžio 23-ia buvo paskutinė parduotuvės veikimo diena. Paskutinį savaitgalį, išparduodant likusį asortimentą, pirkėjai tiesiog nušlavė parduotuvę ir paliko ją su tuščiomis lentynomis. Dabar nebeliko ir pačių lentynų – vaizdas pasikeitė neatpažįstamai.

DELFI siūlo pasižvalgyti, kaip parduotuvė atrodo dabar.

Beveik du dešimtmečius veikusią parduotuvę „Maxima“ nusprendė atnaujinti ir investuoti iš viso apie 6,7 mln. eurų. Kaip buvo rašoma bendrovės pranešime spaudai, 5 milijonai eurų bus skirti pastato remontui, dar daugiau nei 1,7 mln. eurų – naujai parduotuvės prekybinei įrangai ir jos įdiegimui.

„Maximos“ atstovai taip pat pranešė, kad atnaujintą parduotuvę žada atidaryti vasaros pabaigoje. Kol kas darbo visą parą estafetę perėmė kita sostinės „Maximos“ parduotuvė, įsikūrusi Naugarduko g. 84.

Siūlome pažvelgti, kaip parduotuvė atrodė anksčiau.

Prekybos tinklo atstovai teigia, kad po remonto Mindaugo gatvės „Maxima“ ir toliau dirbs visą parą.

Parduotuvės prekybos plotas nesikeis, tačiau pati parduotuvė pirkėjus turėtų nustebinti – bus sumontuota inovatyvi prekybos įranga, peržiūrėtame prekių asortimente atsiras naujų, šiuolaikiniams senamiesčio pirkėjams aktualių skyrių ar prekių grupių, bus teikiama dar daugiau laiką padedančių taupyti paslaugų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)