Tai DELFI patvirtino ir maitinimo įstaigų vadovai.

„Tokie patikrinimai mums nėra naujiena. Šis kartas – antras per pastarąjį pusmetį, kai atliekamas patikrinimas. Tai mes vertiname geranoriškai ir suprantame, kad atitinkamos tarnybos tiesiog dirba savo darbą. Mes pasiruošę bendradarbiauti, nes slėpti neturime ko“, – DELFI teigė „Grill London“ atstovas.

Restoranų tinklą „Talutti“ valdančios bendrovės vadovas Algirdas Talutis DELFI patvirtino, kad pareigūnų sulaukta praėjusį penktadienį.

„Šiek tiek keista. Tokie patikrinimai mūsų restoranuose vyko pirmą kartą“, – teigė A. Talutis.

Kauno apskrities VPK atstovė Odeta Vaitkevičienė DELFI patvirtino, kad visą balandžio mėnesį Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdyba atlieka reidus ūkio subjektuose siekdama nustayti galimus pažeidimus. Kokius konkrečiai – nedetalizuojama.

Teigiama, kad restoranuose buvo tikrinami įvairūs dokumentai, sąskaitos, kasos aparatai.

Kaip DELFI teigė VMI atstovas Darius Buta, „Grill London“ restoranų tinklas VMI buvo tikrintas dar gruodžio mėnesį, dabar į pagalbą pasitelkta ir ekonominė policija.

„Klausimai dėl „London Grill“ iš tiesų rimti", – teigė D. Buta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)