Ant durų kabojo lapelis su atsiprašymu klientams. Prieš pusantrų metų duris atvėrusi maitinimo įstaiga sustabdė veiklą, artimiausiu metu patalpos bus atlaisvintos.

Dėl kokių priežasčių užsidarė 2015 metų vasarą atidaryta kavinė belieka tik spėlioti - susisiekti su kavinės atstovais nepavyko.

Alytusplius.lt žiniomis, pastatą, kuriame buvo įsikūręs „Food House“, ketinama parduoti. Tai galėjo būti ir viena kavinės užsidarymo priežasčių.

Dar viena priežastimi galėjo tapti ir konkurencinė aplinka bei rinkos sąlygos, kurios maitinimo verslui Alytuje nėra itin palankios.

„Food House“ - ne pirmoji maitinimo įstaiga Alytuje, pastaruoju metu nutraukusi savo veiklą. Išsilaikyti Dzūkijos sostinėje nepavyko ir praėjusių metų pradžioje vilniečių atidarytam barui „Glorija“. Vos kelis mėnesius alytiškius netradiciniais patiekalais vaišinęs baras vasaros pabaigoje buvo uždarytas, patalpų nuomos sutartis nutraukta praėjusių metų pabaigoje.

Patalpos šiuo metu vėl yra išnuomojamos.

Alytusplius.lt žiniomis, ne pačias geriausias dienas išgyvena taip pat praėjusiais metais, kovo mėnesį, Alytuje atidarytas restoranas „Carpe diem“, kurio savininkų pečius slegia nemažas mėnesinis patalpų nuomos mokestis ir besikaupiančios skolos.

Dėl aukštos patalpų nuomos kainos iš Rotušės aikštės į S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje esančias patalpas išsikėlė ir kavinė „Li sushi“. Nepatvirtintais duomenimis, atsilaisvinusiose patalpose, bus atidaryta nauja kavinė.