Nuo kovo 1 d. parduotuvės dirbs nuo 10 iki 21 val. (dabar iki 22 val.), o „Rimi Hypermarket“ – nuo 8 iki 22 val. (dabar iki 23 val.). Restoranų darbo laikas išliks nepakitęs.

„PLC „Panorama“ parduotuvių darbo laiko sutrumpinimo galimybę svarstėme bei analizavome daugiau nei metus. Stebėdami lankytojų srautus, pardavimus, nuolat bendraudami su nuomininkais supratome, kad klientai apsiperka gerokai iki vėlyvųjų valandų.

Paskutinėmis darbo valandomis lankytojų srautai pastebimai sumažėja, tad logiška, kad nebėra poreikio parduotuvėms dirbti tokiu metu“, – sako Birutė Kalanovaitė, PLC „Panorama“ generalinė direktorė.

B. Kalanovaitės teigimu, darbo laikui sutrumpėjus viena valanda ne tik optimizuojama veikla, patiriama mažiau išlaidų, bet ir taip atsižvelgiama į parduotuvių darbuotojų norus – darbo diena baigsis anksčiau.

Nuo kovo sutrumpės drabužių, avalynės, sporto ir laisvalaikio, aksesuarų, elektronikos, interjero, kosmetikos ir parfumerijos, žaislų, naminių gyvūnų priežiūros priemonių parduotuvių, knygyno darbo laikas.
Iš viso PLC „Panorama“ veikia 157 parduotuvės ir paslaugų teikimo vietos, 24 restoranai ir kavinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)