Būdami trečiąja šalimi pasaulyje pagal priimamų pinigų pervedimų skaičių, Filipinai yra puiki rinka „TransferGo“ plėsti savo veiklą, rašoma bendrovės pranešime spaudai.

Filipiniečiai – viena iš didžiausių migrantų bendruomenių Europoje, čia jų gyvena daugiau nei 850 tūkstančių.

Ukraina natūraliai dera prie dabartinio „TransferGo“ tinklo, kadangi šios šalies kultūra ir istorija yra susijusi su kitomis centrinės ir rytų Europos valstybėmis, kurios yra vienos pagrindinių perlaidų gavėjų. Taip pat Ukraina yra sudariusi prekybinius susitarimus, vertus beveik 700 mln. JAV dolerių, su Lenkija ir Lietuva, kurios šiuo metu yra vienos iš didžiausių „TransferGo“ rinkų.

Į Ukrainą iš Europos šalių taip pat pervedama labai daug pinigų, daugiau nei 8 mlrd. JAV dolerių kasmet. „TransferGo“ tai puiki galimybė plėstis ir savo paslaugas siūlyti tiek individams, tiek verslams visoje Europoje, bei, kaip visada, svarbiausia, padėti migrantams iš Ukrainos sutaupyti.

Europos etninei ir finansinei įvairovei didelę įtaką daro Indija, kurios gyventojai yra labiausiai išsibarstę po pasaulį. Beveik 6,5 mln. indų gyvena Europoje ir prisideda prie to, kad Indija yra viena iš daugiausiai pinigų pervedimų priimančių valstybių. Praėjusiais metais į Indiją išsiųsta daugiau nei 66 mlrd. JAV dolerių ir numatoma, kad šis skaičius ateityje tik augs.

„TransferGo“ – Londone (Level39 akseleratoriaus erdvėje) veikiantis finansinių technologijų startuolis, įkurtas lietuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)