A. Makauskas, prieš pradėdamas vadovauti „Ecoservice“ bendrovei, kurios įmonės šiuo metu veikia 14-oje Lietuvos savivaldybių ir užsiima antrinių žaliavų bei komunalinių atliekų surinkimu, vežimu ir apdorojimu, dirbo organizacijoje „Žaliasis taškas“.

„A. Makauską vertiname kaip tikrą savo srities profesionalą, kuris turi sukaupęs didelę patirtį administravimo, teisėkūros, aplinkosaugos projektų valdymo srityje. Kartu vykdėme projektus, kurie padėjo ekologinius sprendimus visoje Lietuvoje pakelti į naują kokybės lygmenį. Artimiausiu metu planuojame įmonių grupės pokyčius, kuriems ieškosime naujos jėgos, profesionalų su idėjomis, galinčiomis dar labiau kilstelėti mūsų veiklos kokybę“, – teigė D. Skrupskelienė.

A. Makauskas teigia, kad ekologinių sprendimų sektorius nuolat kinta, daugėja iššūkių, su kuriais susiduria daugelis šios srities dalyvių, todėl profesionalo patirtis – labai vertinga.

„Esu įsitikinęs, kad man labai gerai pažįstamoje srityje iššūkių netrūks ir artimiausiu metu. Profesine prasme tobulėti turime nuolat, todėl, tikiu, kad šis etapas su didžiausia savo srities įmone Lietuvoje „Ecoservice“ puikiai papildė mano patirties bagažą ateities darbams“, – tvirtino A. Makauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)