„Negaliu kalbėti apie kitus žmones, bet neketinu aimanuoti ar gerti, tiesiog jaučiuosi priblokštas, - socialiniame tinkle „Twitter“ rašo jis. – Puikiai žinome, kad gyvenimas gali labai greitai pasikeisti neatpažįstamai, tačiau sudėtinga susivokti, šiuo metu neatrodo, kad egzistuoja kokia nors alternatyva, išskyrus susitaikymą.“

P. Krugmanas jau kurį laiką kartojo, kad D. Trumpo pergalė itin neigiamai paveiktų ekonomiką, ir negailėjo kritikos Federaliniam tyrimų biurui (FTB) už atnaujintą tyrimą dėl demokratų iškeltos kandidatės į JAV prezidento postą Hillary Clinton elektroninio pašto serverio, rašo „Business Insider“.

Ekonomistas apkaltino Jill Stein neigiamai paveikus H. Clinton šansus laimėti Floridoje ir teigė, kad D. Trumpui tapus šalies prezidentu nebus jokių vilčių pakeisti pasaulinės klimato kaitos padarinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)