Anot merginos, tokį vaizdą ji išvydo vienoje „Aibė“ parduotuvės produktų vitrinoje.

„Aibė“ Lazdynuose, Vilniuje. Mini Zoo sodas, kuriame gyvena ir per salotas bėgioja pelė“, – rašė DELFI skaitytoja, atsiuntusi minėtas nuotraukas.

Nuotrauka susilaukė didelio dėmesio – ją portalui persiuntė kiti skaitytojai. Dar tądien DELFI bandė susisiekti su nuotrauką patalpinusia mergina, tačiau ji DELFI neatsakė, o penktadienį po pietų nuotrauką panaikino.

Pelė ant maisto parduotuvėje

Nepraėjus ilgam laikui, parduotuvė „Aibė“ internetinėje youtube.com platformoje pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matosi tikrasis parduotuvėje vykęs veiksmas.

Mergina į parduotuvę atėjo kartu su drauge. Apžiūrėjusi vitriną ir apsidairiusi ar nėra aplinkinių, mergina iš rankinės ištraukė pelę ir padėjo ją ant supakuotų maisto produktų.

Vėliau ji pradėjo daryti nuotraukas savo mobiliuoju telefonu. Įamžinusios neva bėgiojančią pelę parduotuvėje, merginos pabėgo, tačiau netrukus sugrįžo ir pradėjo rodyti pirštu į gyvūną vitrinos pardavėjai.

DELFI susisiekė su „Aibė“ rinkodaros departamento direktore Giedre Pukienė, kuri sakė, kad parduotuvės kamerų nufilmuota medžiaga buvo peržiūrėta, kai feisbuko vartotojos nuotrauka pasklido socialiniame tinkle.

Tai, ką pamatė įraše, ją labai nustebino.

G. Pukienės teigimu, jau paaiškėjo, kad nufilmuota mergina – buvusi parduotuvės darbuotoja, kovą dirbusi nepilną savaitę. Kaip sakė parduotuvės atstovė, ji su pareigūnais apie kilusį incidentą kalbėsis pirmadienį.

Pašnekovė sakė nežinanti, kokie galėję būti merginos motyvai. Kaip sakė parduotuvės atstovė, tai nustatys teisėsauga, kuriai ir buvo perduota filmuota medžiaga.

Ji pastebėjo, kad feisbuke paplitusioje nuotraukoje užfiksuotas vitrinoje esantis gyvis kelia įtarimų.

„Matosi, kad jis turbūt naminis, laukiniai gyvūnai (..) bėgiotų, o šis tupi“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)