Metinės perimto verslo pajamos siekia maždaug 60 mln. eurų.

„FCR Media Group” (www.fcrmedia.com) yra pirmaujanti Europos informacijos sklaidos ir skaitmeninės žiniasklaidos grupė, veikianti Belgijoje, Airijoje, Švedijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Kroatijoje, Vengrijoje ir Rumunijoje. FCR siekia tapti smulkaus ir vidutinio verslo partnere užtikrinant tokio verslo buvimą skaitmeninėje erdvėje. Daugumoje rinkų FCR veikia kaip „Google Premium“ partneris.

„Šis sandoris keičia žaidimo taisykles, nes mūsų grupė išsyk tapo gerokai didesnė. Tikiuosi vaisingo bendradarbiavimo su vietos vadovų komanda. Tikiu, kad FCR yra ir bus labai svarbus Belgijos verslo partneris, padedantis įmonėms tapti matomoms ir žinomoms internete. Tai yra mūsų vizija – įgalinti komercinę sėkmę bendraujant“, – pažymėjo „FCR Media Group“ vykdomasis direktorius Jonas Martinsenas.

„FCR Media“ padidėjo daugiau nei 9 kartus, palyginti su ta bendrove, kurią mes įsigijome 2008-aisiais. Šiuo metu įmonės pardavimo apimtys siekia beveik 140 milijonų eurų. Tai yra įkvepianti augimo ir auginimo istorija. Istorija apie tai, kaip partnerystė su globaliomis technologijų bendrovėmis, tinkamai parinktas verslo modelis ir puiki komanda per palyginti trumpą laiką sukuria sektoriaus lyderį. Veikla Belgijoje mums yra naujas etapas ir naujas iššūkis“, – sakė „BaltCap“ vadovaujantysis partneris Simonas Gustainis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)