Tarptautinių pinigų pervedimų paslaugas teikianti bendrovė „TransferGo“ skelbia gavusi kelių milijonų dolerių investicijų. Kitaip tariant, bendrovės verslui „Brexit“ kol kas neigiamos įtakos nepadarė.

„Labai džiaugiamės ir didžiuojamės, nors „Brexit“ rinkose ir sukėlė tikrą chaosą. Mums nuo praeitos savaitės kol kas pavyksta be problemų aptarnauti klientus“, – „The Moemo“ sakė „TransferGo“ generalinis direktorius ir vienas iš įkūrėjų Daumantas Dvilinskas.

Naujausias „TransferGo“ investuotojas – Stokholme veikianti bendrovė „Vostok Emerging Finance“. Jos atstovai teigia kantriai laukę, kada galės investuoti ir jų neatbaidė Didžiojoje Britanijoje susiklosčiusi sudėtinga politinė ir ekonominė situacija.

„TransferGo“ skelbia, kad 3,4 mln. dolerių (3,09 mln. Eur) investicijos bus skirtos paspartinti tarptautinę verslo plėtrą – kitaip tariant, gautos lėšos padės plėsti bendrovės veiklą kitose šalyje ir dirbant su kitomis valiutomis.

Pastarosiomis dienomis Londono ir visos Didžiosios Britanijos technologijų sektoriuje ir akcijų rinkose tikrai neramu. Nepaisant to, ši dosni investicijų – ženklas, liudijantis, kad sunkumai greičiausiai laikini.

Tuo įsitikinęs ir D. Dvilinskas – jis tikisi, kad „TransferGo“ ateities perspektyvos išlieka daug žadančios.

„Manome, kad ši piniginė injekcija – labai svarbus žingsnis „TransferGo“ bandant tapti pasaulinio masto finansinių technologijų prekės ženklu“, – teigia D. Dvilinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)