Tai išties bus problema Didžiajai Britanijai, nes mažinamos darbo vietos, „Žinių radijui“ sakė Lietuvos verslo konfederacijos mokesčių komisijos pirmininkas Marius Dubnikovas.

„Sunku įsivaizduoti, kad į Londoną emigravę trečiųjų šalių gyventojai grįžtų, nes neranda vietos ten. Bet faktas tas, kad naujų darbo vietų kūrimas yra tikrai po plaktuku, rizikos fone.

Esamos darbo vietos turi rizikos išnykti. Viskas priklausys nuo to, kaip greitai ir kaip efektyviai Didžioji Britanija susiderės su Europos Sąjunga dėl tolimesnių santykių. <...> Šias darbo vietas gali laimėti net ta pati Škotija. Šiandien dienai įvardijama, jog tos darbo vietos gali keltis į Europos Sąjungos šalis – Paryžių, Frankfurtą ar Amsterdamą“, – laidoje „Aktualioji valanda“ kalbėjo M. Dubnikovas.

Laida „Aktualioji valanda“ transliuojama darbo dienomis 17.08 val.

Griežtai draudžiama ŽINIŲ RADIJO paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti ŽINIŲ RADIJĄ kaip šaltinį.