Šiame poste lietuvis pakeitė Dmitrijų Kuliną, vadovavusį šiai bendrovei pastaruosius penkerius metus.

Pažymima, kad naujai paskirtas „Ukrainskij Riteil“ vadovas V. Puzeras turi aukštąjį ekonominį išsilavinimą ir daugiau kaip 15 metų sėkmingos darbo mažmeninėje prekyboje, greito vartojimo prekių rinkoje ir konsultavime patirties.

Savo karjeros kelią jis pradėjo tarptautinėje konsultacijų bendrovėje „PricewaterhouseCoopers“, vėliau užėmė vadovaujančias pareigas prekybos tinkle „Rimi Baltic“ Lietuvoje, alaus darykloje „Carlsberg“ Baltarusijoje ir Kazachstane, prekybos centrų „ProStore“ tinkle Baltarusijoje.

Baltarusijos žiniasklaida pranešė, kad V. Puzeras paliko prekybos centrų „ProStore“ tinklą gegužės pabaigoje.

„Džiaugiuosi, galėdamas prisijungti prie bendrovės „Ukrainskij Riteil“ kolektyvo ir dėkoju akcininkams už man suteiktą pasitikėjimą, – pažymėjo V. Puzeras. – Sujungę turimus „Brusnička“ pasiekimus per pastaruosius kelerius metus su geriausiomis užsienio patirties praktikomis, mes sugebėsime pasiekti dar įspūdingesnių rezultatų tiek augimo tempų, tiek tinklo pelningumo prasme, tiek ir aukštos klientų aptarnavimo kokybės išlaikymo prasme“.
Bendrovė „Ukrainskij Riteil“ valdo prekybos tinklą „Brusnička“. Centrinė būstinė įsikūrusi Dniepropetrovske. Pirmoji tinklo parduotuvė atidaryta Donecke 2007 metų kovą.

Iki 2016 metų birželio buvo atidaryti 102 prekybos taškai: 25 parduotuvės yra Donecko, 23 – Charkivo, 28 – Dniepropetrovsko, 12 – Zaporožės, 2 – Luhansko ir 12 – Poltavos srityse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)