Bendrovė taip pat pailgino klientų aptarnavimo skyriaus laiką – Dominikonų g. 11, Vilniuje, įsikūręs skyrius klientų lauks darbo dienomis nuo 9 iki 18 valandos.

„Vilniaus vandenų“ Klientų aptarnavimo tarnybos vadovės Giedrės Blazgienės teigimu, iki šiol kurtas bendrovės klientų aptarnavimo modelis nebuvo nei patogus klientams, nei efektyvus. Daugiau nei pusę savo klientų klausimų specialistai šiuo metu atsako telefonu – per mėnesį sulaukiama beveik 10 tūkst. skambučių.

Maždaug ketvirtis klausimų turinčių klientų ateina į aptarnavimo skyrių, kiti rašo elektroniniu ar įprastu paštu, ir vos 5 proc. naudojasi internetine savitarnos sistema.

„Ateityje klientams sudarysime galimybes atsakymus į daugelį jiems kylančių klausimų greitai ir patogiai rasti bendrovės tinklalapyje ar savitarnos sistemoje, o į likusius atsakysime telefonu“, - teigė G. Blazgienė.

Pasak jos, nuo šių metų pradžios bankams nebeteikiant tiesioginio debeto paslaugų, klientams bus sudarytos galimybes už paslaugas atsiskaityti naudojantis e. sąskaitomis.

Nuo šiandien tuo gali pasinaudoti SEB banko klientai, artimiausiu metu tokią galimybę turės ir besinaudojantieji kitų bankų paslaugomis. Iš esmės bus atnaujinta ir internetinė savitarnos sistema, ateityje leisianti paprastai ir greitai deklaruoti suvartoto vandens kiekį ir susimokėti už suteiktas paslaugas.

Pagrindinis „Vilniaus vandenų“ klientų aptarnavimo skyrius yra įsikūręs Dominikonų g. 11, Vilniuje. Bendrovės klientai Nemenčinėje, Šalčininkuose bei Švenčionyse ir toliau turės galimybę kreiptis į klientų aptarnavimo specialistus šiuose miestuose, jų darbo laikas nesikeičia.

Skambinantiems trumpuoju numeriu informaciją apie „Vilniaus vandenų“ paslaugas, mokėjimo būdus bei kitą informaciją, kaip ir iki šiol, teiks didžiausios Lietuvoje skambučių bendrovės „Lintel“ konsultantai.

Visą parą veikiančio „Teo“ grupės kontaktų centro teikiamas grįžtamasis ryšys ir klientų įvertinimų fiksavimas padės dar labiau pagerinti „Vilniaus vandenų“ klientų patirtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)