Paaiškėjo, kad skandalingo skelbimo, sukėlusio miesto gyventojų pasipiktinimą, autorius yra 54 m. apsaugos bendrovės darbuotojas.

„Banko skyrius nedirbo, buvo išeiginė diena, – paaiškino jis žurnalistams. – Durų negalima buvo užrakinti, nes dirbo inkasatoriai. Pakabinome ant durų lentelę su užrašu, kad išeiginė diena, uždaryta, aš duris atitvėriau apsaugine juosta. Bet žmonės vis vien veržėsi į banką, ignoruodami iškabas. Todėl buvau priverstas taip parašyti.“

Birželio 5 dieną ant „Sberbank“ skyriaus durų miesto gyventojai išvydo popieriaus lapą, ant kurio ranka buvo parašyta: „Debilams. Išeiginė. Užeiti negalima.“

Šio skelbimo nuotraukos akimirksniu išplito socialiniuose tinkluose, o Armaviro gyventojai ėmė rašyti pasipiktinimo kupinus laiškus į oficialų banko puslapį socialiniame tinkle „VKontakte“, prašydami išsiaiškinti situaciją.

Tačiau tie, kurie rašė skundus, buvo įtraukti į juodąjį sąrašą, o jų pranešimai buvo trinami.

Po to, kai apie nemalonų incidentą pranešė žiniasklaida, visi vartotojai vėl buvo grąžinti į grupę.
Taip pat atsirado banko atsakymas, kuriame buvo atsiprašoma klientų ir miesto gyventojų.

„Sberbank“ paaiškino, kad skelbimą ant durų pakabino apsaugos įmonės darbuotojas ir pažadėjo patraukti jį atsakomybėn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)