„Apklausos komentuoti negaliu, tačiau esu įsitikinusi, kad esu apklausta tik dėl to, kad pažįstu Raimondą Kurlianskį, su kuriuo mane sieja asmeniniai santykiai“, – sakė D. Dominienė žiniasklaidai išplatintame komentare.

Ji patvirtino antradienį Specialiųjų tyrimų tarnyboje (STT) buvusi apklausta kaip liudytoja.

D. Dominienė sakė, kad pirmadienį jos darbo kabinete, automobilyje ir namuose STT pareigūnai atliko kratas.

„(...) Geranoriškai pateikiau jiems visą prašomą informaciją ir daiktus. Kiek supratau, jie nežinojo, ko tiksliai ieškoti, ir neatrodė, kad tai, ką pateikiau, juos sudomintų“, – kalbėjo verslininkė.

Bendrų verslų neturi

N. Numavičiaus advokatė Olga Petroševičienė DELFI nurodė, kad bendrų verslų su „MG Baltic“ įmonių grupe N. Numavičius neturi..

„Jau 25 metus jie yra konkurentai. N. Numavičiaus ir D. Mockaus santykius galima laikyti pagarbiai draugiškais“, – sakė ji.

O. Petroševičienė taip pat teigė, kad D. Dominienė nėra sulaikyta, jokie įtarimai jai nėra pareikšti.

„Vakar, kiek man žinoma, atlikti tyrimo veiksmai Dianos Dominienės darbo kabinete, namuose ir automobilyje. Detalių nežinome, bet iš to, kas mums yra žinoma, sprendžiame, kad nieko rimto čia nėra“, – sakė N. Numavičiaus advokatė.

N. Numavičius netiesiogiai valdo 66 proc. „Bertona Holdings Limited“ akcijų, likusias bendrovės akcijas netiesiogiai valdo kiti grupės akcininkai.

Teisėsauga gegužės 12 dieną pranešė atliekanti ikiteisminį tyrimą, kurio duomenimis, „MG Baltic“ viceprezidentas R. Kurlianskis davė buvusiam Liberalų sąjūdžio lyderiui Eligijui Masiuliui apie 100 tūkst. eurų vertės kyšį. Pirmadienį prokurorai pranešė, kad R. Kurlianskis per Seimo narį „darbietį“ Vytautą Gapšį už kyšius siekė paveikti Darbo partijos narius, kad jie veiktų koncerno interesais.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)