Kaip skelbiama „Lidl Lietuva“ pranešime spaudai, parduotuvės duris atveria birželio 2 d.

8 val. ryto durys pirkėjams bus atidarytos 15 parduotuvių visoje Lietuvoje: penkios Vilniuje (Fabijoniškės, Jeruzalė, Naujininkai, Šeškinė, Šnipiškės), dvi Kaune (Kalniečiai, Šilainiai). Taip pat po vieną parduotuvę atidaroma Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Kretingoje, Telšiuose ir Mažeikiuose.

„Dėkojame visiems už kantrybę laukiant, kol atversime pirmųjų parduotuvių duris. Džiaugiamės galėdami Lietuvoje pristatyti tai, kuo tarptautinis prekybos tinklas „Lidl“ yra garsus visame pasaulyje – geriausią kainos ir kokybės santykį“, – pranešime spaudai cituojamas Radostin Roussev-Peine, „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius.

Kaip nurodoma pranešime spaudai, prekybos tinklas pasirūpino, kad atidarymo dieną parduotuvėse būtų pakankamai darbuotojų, kurie pasitiks gyventojus, norinčius susipažinti su nuolatiniu „Lidl“ asortimentu bei specialiais pasiūlymais ir įsigyti prekių, kurioms taikomos akcijos.

„Atidarymo dieną nukreipsime pirkėjų srautus parduotuvėse, padėsime susidėti įsigytas prekes, reguliuosime eismą automobilių aikštelėse. Vis dėlto tikimės jūsų supratingumo, jei dėl ypač didelio susidomėjimo pirmosiomis parduotuvių darbo valandomis ar dienomis jose užtruksite kiek ilgiau nei ketinote“, – sako R. Roussev-Peine.

Portalas DELFI primena, kad apie prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvių atidarymą gandai sklandė jau ne vieną mėnesį, tačiau pats prekybos tinklas visuomet paneigdavo informaciją apie galimą parduotuvių atidarymo datą.

Aktyvesnę rinkodarinę veiklą prekybos tinklas „Lidl“ Lietuvoje pradėjo prieš porą savaičių, kai pradėjo aktyviai reklamuotis socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidos priemonėse. Prie reklaminės „Lidl“ prekybos tinklo kampanijos prisijungė krepšininkas Arvydas Sabonis.

„Lidl Lietuva“ bendrovė Lietuvoje registruota dar 2002 m., tačiau 2006 m. buvo nuspręsta mažmeninės prekybos tinklo plėtrą sustabdyti. Iš naujo savo planus atidaryti parduotuves Lietuvoje prekybos tinklas pradėjo įgyvendinti 2011 m. Tuomet pradėtas nekilnojamojo turto įsigijimo procesas, parduotuvių statybos.

Pirmasis atidarymas Lietuvoje buvo švenčiamas balandžio 14 d. Tuomet Ramučiuose, netoli Kauno, buvo atidarytas 42 tūkst. kv. m užimantis „Lidl“ logistikos centras Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1076)