„Informuojame, kad nuo birželio 30 d. sporto klubas „Victoria Gym“ baigs savo veiklą. Iki birželio 30 d. jokių pokyčių nebus, sporto klubas dirbs kaip įprasta – paslaugiai ir su šypsenomis“, – toks įrašas pasirodė klubo „Facebook“ paskyroje.

Skelbiama, kad klientams, turintiems ilgesnio laikotarpio abonementus nei iki 2016-06-30 imtinai, bus grąžinti pinigai už nepanaudotas dienas, dėl to siūloma kreiptis į administraciją baigiantis minėtam terminui.

„Stabdyti sporto klubo veiklą labai sunku – juk daugeliui tai yra antrieji namai. Vis dėlto liūdėti nėra kada, dar liko du puikūs mėnesiai, kuriuos praleisime drauge! Linkime jums nenustoti judėti ir toliau siekti asmeninių pergalių“, – dėkodama už paramą jausmingai atsisveikina klubo kolektyvas.

Viešosios įstaigos „Victoria Gym sporto ir laisvalaikio centras“ direktorė Virginija Šležaitė DELFI telefonu neatsakė, dėl ko buvo nuspręsta uždaryti sporto klubą. Tačiau žadėjo tai padaryti per kelias valandas. Tiesa, vėliau informavo, kad klubo uždarymo priežastis paaiškins pranešime žiniasklaidai, kurį išplatins vėliau.

„Sodros” duomenimis, viešoji įstaiga yra įdarbinusi 31 darbuotoją ir šiuo metu yra skolinga 14,26 euro socialinio draudimo įmokų.

Sporto klubas įsikūręs Trinapolio gatvėje, prie Verkių regioninio parko pastatytame daugiabučių namų komplekse. Komplekso gyventojai ne kartą yra skundęsi, kad dėl klubo lankytojų netvarkingai paliktų automobilių negali normaliai privažiuoti iki namų.

Dėl nedrausmingų vairuotojų klubo prieigose neseniai buvo pastatyti stovėjimą draudžiantys ženklai. Tačiau į juos mažai kas kreipia dėmesį, nors karts nuo karto taisyklių pažeidėjus baudžia pasipiktinusių gyventojų iškviesta policija.

Trečiadienį po pietų išplatintas pranešimas, kad vietoje „Victoria Gym“ vasaros pabaigoje bus atidarytas „Impuls“ sporto klubas.

„Impuls“ įmonių grupės vadovo Vidmanto Šiugždinio teigimu, sprendimą pasirašyti ilgalaikę „Victoria Gym“ klubo nuomos sutartį nulėmė panaši abiejų klubų sportinės bazės koncepcija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)