Saulė Zabulionytė (39 m.) iki šio paskyrimo dirbo UAB „Vilniaus prekyba“ valdybos nare. Su bendrove susijusiose įmonėse S. Zabulionytė dirba nuo 2007 metų, kai tapo UAB „M.M.M. projektai“ finansų direktore, vėliau, nuo 2010 metų, ketverius metus buvo šios įmonės direktorė. UAB „M.M.M. projektai“ yra nekilnojamojo turto valdymo ir vystymo bendrovė, veikianti Centrinėje ir Rytų Europoje. Anksčiau S. Zabulionytė yra dirbusi audito bendrovėse „Deloitte&Touche“ (Lietuvoje), „Grand Thornton“ (Didžiojoje Britanijoje) ir „PricewaterhouseCoopers“ (Rusijoje). 2001 metais Saulė Vilniaus universitete baigė ekonomikos studijų programą ir įgijo aukštąjį išsilavinimą, 2007 metais įgijo Licencijuotų ir atestuotų apskaitininkų asociacijos (ACCA) profesinę kvalifikaciją, o 2012 metais tapo šios asociacijos tikrąja nare.

"Akropolis Group" laikinai vadovavusi Violeta Tvarijonienė lieka dirbti bendrovės Lietuvoje valdomų nekilnojamojo turto įmonių direktore.

Taip pat, bendrovės akcininkai nusprendė Saulę Zabulionytę paskirti į "Akropolis Group" valdybą.

"Akropolis Group" valdybą sudaro 3 nariai. Be S. Zabulionytės, joje darbą tęs "Akropolis Group" akcininko, bendrovės "Relvit Ltd.", direktorė Lina Karkliauskaitė ir įmonės "Akropolis LT" vadovė Dovilė Šiekštelytė-Batutienė.

Iki šiol "Akropolis Group" valdybos pirmininkės pareigas ėjusi Jolanta Bivainytė traukiasi iš bendrovės valdybos ir iš kitų „Akropolio“ grupės įmonėse užimamų pareigų.

Naujasis bendrovės valdybos pirmininkas bus renkamas artimiausiame naujosios sudėties valdybos posėdyje.

"Akropolis Group" yra kontroliuojančioji bendrovė, valdanti nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Bulgarijoje. "Akropolio" įmonių grupei taip pat priklauso UAB „Delano“, valdanti restoranų tinklą „CanCan pizza“, savitarnos restoranus „Delano“ bei kavinių tinklą „Caif cafe“, ir "Apollo" boulingų veiklą vykdančios įmonės.

"Akropolis Group" valdo prekybos ir pramogų centrus "Akropolis" Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)