Šiuo metu moteris laikinai eina direktorės pareigas Kaune įsikūrusioje VšĮ „Technopolis“. Moteris patvirtino, kad dirbti LDB turėtų pradėti balandžio 6 d.

Būsima LDB vadovė DELFI sakė pirmiausia susipažinsianti su situacija ir tik vėliau spręsianti, kokių darbų imtis.

„Kai nueisim, susipažinsim su visa situacija, tada matysim, kokius konkrečiai darbus galėsim padaryti. Manau, kad iš esmės sistemoje reikalingi tam tikri pokyčiai ir mano tokia vizija ir bus tokia pagrįsta pokyčių darymu“, – sakė L. Valalytė.

1984 m. vasario 2 d. gimusi L. Valalytė praėjusiais metais kandidatavo į Kauno savivaldybės tarybą „Vieningojo Kauno“ sąraše.

LDB vadovo konkursas buvo skelbtas dar praėjusių metų gruodį, kai darbą baigė tuometiniam LDB vadovui Vidui Šlekaičiui nebuvo pratęsta sutartis.

Šiuo metu LDB direktoriaus pareigas laikinai eina Alvydas Puodžiukas.

Valstybės tarnybos departamentas ir Socialinės apsaugos ir darbo ministerija patvirtino, kad LDB konkursas baigtas. Tačiau informacijos apie jo nugalėtoją neteikė.

Ministerijos personalo skyriaus vedėja Rosita Bužinskienė aiškino, kad negalinti suteikti informacijos apie konkurso nugalėtoją, nes jos teikimą riboja Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas.

Neoficialiais duomenimis, ministerijoje tebelaukiama Specialiųjų tyrimų tarnybos išvados apie tai, ar L. Valalytė gali eiti naujas pareigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)