Kaip rašo ru.DELFI.lt, priežastis tame, kad buvo sutrikęs bandomųjų prekių partijų tiekimas į naują prekybos centrą. Tačiau praėjusį ketvirtadienį į DELFI redakciją kreipėsi skaitytojas, kurio darytoje nuotraukoje matyti, kad ir po savaitės situacija nepagerėjo.

„Maximos“ parduotuvėse iki šiol nėra pieno produktų“, – piktinosi klientas.

„Praėjusią savaitę „Maxima“ pranešė, kad dėl logistikos centro problemų parduotuvėse pasibaigė pieno produktai. Klaidą pažadėjo ištaisyti pirmadienį. Tačiau kovo 10 d. lentynos vis dar buvo tuščios. „Maxima“ stengiasi sumažinti savo dalį rinkoje“, – klausė klientas.

Parduotuvės atstovų teigimu, tuštuma „Maximos“ nesusijusi su ankstesnėmis tiekimo problemomis, tai atskiras atvejis, susijęs su vėlyvu laiku.

„Maximos“ atstovės spaudai Kati Liubobratec teigimu, prekybos centras gali užtikrinti, kad konkretus atvejis nuotraukoje – konkrečios parduotuvės atvejis, be to, buvo vėlu (fotografuota kovo 9 d. 21.41 val.).

„Kartais apie 22 val., kai buvo fotografuota, parduotuvėje viskas būna išpirkta, t. y. kai kurios prekės būna pasibaigusios ar baigiasi. Čia kalbama ne apie tiekimą, nes šiuo metu nesklandumai, atsiradę pradėjus bandomuosius logistikos centro tiekimus, likviduoti, – patikino atstovė spaudai. – Būtume labai dėkingi nuotrauką atsiuntusiam skaitytojui, jei jis patikslintų (parašęs ar paskambinęs į mūsų klientų aptarnavimo skyrių), kokioje konkrečiai parduotuvėje daryta nuotrauka. Taip galėsime operatyviau išsiaiškinti priežastis ir rasime geriausius sprendimus, kad tokių situacijų daugiau nebūtų“, – perdavė K. Liubobratec skaitytojui.

„Mes atsiprašome pirkėjo, jei jis negalėjo nusipirkti norimų produktų, ir viską padarysime, kad tokių situacijų vėlyvomis vakaro valandomis nebūtų“, – pridūrė atstovė spaudai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)