Šios įmonės savininkai – skirtingų sričių atstovai, pradedant muzikos pasauliu ir baigiant reklama.

„Sėkmės skonį pažinę namuose nusprendėme plėstis, taigi metėme sau didžiausią iššūkį – pasirinkome suvožtinių tėvynę Ameriką“, - pasakojo S. Slabačiauskas.

Sumuštinių panteone suvožtinis užima aukščiausią vietą. Kaip rašo tbo.com, amerikiečiai per savaitę vidutiniškai suvalgo tris suvožtinius.

„Drama Burger“ atstovė Rimgailė Paškevičiūtė pirmuosius lankytojų atsiliepimus vertina teigiamai.

„Tai nuostabu, jie iš tiesų kitokie“, - savo įspūdžiais dalijosi naujajame lietuvių restorane apsilankęs ir vieną iš siūlomų suvožtinių paragavęs Casey Wisenbakeris.

Pirmosiomis savaitėmis daugiausia dėmesio sulaukia „Drama Burger“ siūlomas pastrami suvožtinis, tačiau jo paragauti galima tik savaitgaliais. Virtuvės šefas Adomas Jagnoras marinuoja jautieną savaitę, tada kelias valandas mėsa yra rūkoma ir dar dvi dienas verdama, kad būtų pasiekta tinkama tekstūra. A. Jagnoras suvožtiniams gaminti naudoja jautieną, vištieną, chorizo dešrą, lašišą, pievagrybius ir avieną.

Prireikė metų duris užvėrusią kinų maisto užkandinę paversti suvožtinių restoranu, kurio vidų ir išorę puošia įmantrūs Davido Schiesserio piešiniai. Didysis „Drama Burger“ atidarymas Tampoje planuojamas vasario 26 d.

„Daug stengėmės tobulindami kokybę pradedant pačiais suvožtiniais ir baigiant tolimiausiais valgiaraščio kampeliais, naudojame žole šertų jaučių mėsą, ji visada būna tik ką sumalta, visus padažus ir marinatus ruošiame patys“, - pasakojo „Drama Burger“ atstovas Manfredas Bajelis.

„Drama Burger“ tiekia suvožtinius su žaliųjų žirnelių falafeliais, tešloje keptais avokadais, lietuviškos duonos lazdelėmis ir triufelių kečupu traškioms du kartus gruzdintoms bulvytėms gardinti, o desertui siūlo „Chocolate Rocky“ patiekalą, creme brulee ir karamelinį sūrio pyragą.

Užkandžių kainos prasideda nuo 5 JAV dolerių (4,53 eurų), salotų – nuo 7 JAV dolerių (6,35 eurų), suvožtinių – nuo 9 JAV dolerių (8,16 eurų). Europietiškas alus čia kainuoja iki 10 JAV dolerių (9,07 eurų), organiškų vietos meistrų gaminamų vynų kaina – 5-7 JAV doleriai (4,53-6,35 eurų) už taurę.

„Drama Burger“ restoranas Vilniuje duris atvėrė 2013 m., o vasarą suvožtiniais ketinama prekiauti trijose vietose. M. Bajelio teigimu, už scenos virtuvėje dramos vyksta įvairios, tačiau skonio dramą lankytojai neabejotinai pajaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)