Komentuodamas pusmečio rezultatus VMG generalinis direktorius Viktoras Adomaitis pažymėjo, kad didelę įtaką apyvartos augimui turėjo sėkminga baldų gamyba „Girių bizono“ naujajame baldų fabrike, kur per mėnesį jau dabar pagaminama ir parduodama produkcijos vidutiniškai už 4 mln. litų. Dar šį rudenį planuojama pardavimus padidinti iki 8 mln. litų per mėnesį.

UAB „Girių bizonas“ per šešis šių metų mėnesius pardavė produkcijos už 38,66 mln. litų. Tai yra 47,3 procentais daugiau nei lyginamuoju laikotarpiu pernai, kai pardavimai siekė 26,24 mln. litų.

AB „Klaipėdos mediena“ šešių mėnesių pardavimai buvo 74,62 mln. litų ir tai yra 21 proc. daugiau nei pernai per tą patį laikotarpį (nuo 61,64 mln. lt).

UAB „Sakuona“ per šešis šių metų mėnesius pardavė produkcijos už 14,94 mln. litų. Lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, kai apyvarta buvo 11,76 mln. litų, jos augimas yra 27 procentai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją