CV-Online” praneša, kad jos inicijuoti apdovanojimai įteikti jau antrą kartą. Internete įmonių darbuotojai bei ieškantys darbo top darbdavius renka nuo 2010-ųjų.

Į „Top darbdavio 2015” vardą pretendavo 300 įmonių. „Top darbdavys 2015” apdovanojimuose įmonės konkuravo dėl apdovanojimo šešiose skirtingose nominacijose: Prekybos, Finansų, IT, Pramonės ir Transporto bei vienas apdovanojimas skirtas „Top of mind“ įmonei, kuri šiemet tapo „Western Union Processing Lithuania”. Antroji vieta atiteko AB „Lietuvos geležinkeliai“, trečioji – „Barclays“ Operacijų Centras Lietuvoje.

Prekybos nominacijoje antrus metus iš eilės triumfavo Ikea Lietuva (UAB „Felit“). Antrieji liko Statoil Fuel & Retail Lietuva, o treti - Neste Lietuva. Pastaroji geriausiųjų trejetuke jau antrą kartą.

Finansų įmonių nominacijoje virė įnirtinga kova dėl laimėjimo, bet galiausiai lyderis atsiskryrė nuo konkurentų ir juo tapo „Western Union Processing Lithuania”. Garbingas antrą ir trečią vietas su minimaliu balsų skirtumu pasidalino atitinkamai „SEB bankas“ ir „Swedbank“.

Geriausiu darbdaviu IT kategorijoje tapo „Barclays“ Operacijų Centras Lietuvoje. Pernai šioje kategorijoje triumfavusi „TEO” šiemet nukrito į antrąją vietą. Trečioji vieta atiteko Adform Lithuania, prieš kelias dienas paskelbusiems, kad šiemet planuoja įdarbinti iki 200 darbuotojų

Pramonės kategorijoje Top darbdavio poziciją išsaugojo „Coca - Cola HBC Lietuva”. Antrieji liko Philip Morris Baltic, o trečiąją vietą, kaip ir pernai, užėmė Švyturys-Utenos alus.

Transporto kategorijoje lyderių trejetas nepasikeitė. Top darbdaviais Transporto kategorijoje antrąkart tapo „Lietuvos geležinkeliai“, o antrąją ir trečiąją vietas atitinkamai užėmė „DHL Lietuva“ bei „Girteka“.

„CV-Online” 2015 m. gruodžio – 2016 m. sausio mėnesiais vykdė internetinę darbuotojų ir ieškančiųjų darbo apklausą, kurios metu buvo išrinkti 2015 metų TOP darbdaviai Lietuvoje. Kiekvienoje srityje respondentai galėjo vertinti po vieną iš pateiktų 15 įmonių arba pasiūlyti ir įvertinti kitą, sąraše nenurodytą įmonę. Tyrimo dalyviai turėjo galimybę įrašyti vieną Lietuvoje veikiančią įmonę, kurioje labiausiai norėtų dirbti.

„CV-Online” apklausoje dalyvavo virš 2616 respondentų, įvairių sričių įmonių darbuotojai bei ieškantys darbo. Didžiausią dalį apklaustųjų sudaro 19 – 55 metų amžiaus respondentai, gyvenantys didmiesčiuose.

„CV-Online” internetinė personalo paieškos ir atrankos kompanija 1996 metais įkurta Estijoje, Latvijoje 1999 metais, o Lietuvoje įsteigta 2000 metais. „CV-Online” priklauso tarptautiniam tinklui Alma Career Oy (www.almacareer.com), kuris teikia personalo paieškos paslaugas 9 Europos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)