Jeigu „Histadrut“ darbo federacijai nepavyks paskutinę minutę susitarti su vyriausybe dėl atlyginimų pakėlimo, jos nariai, tarp kurių yra ir Tel Avivo Ben Guriono oro uosto, visuomeninio transporto, valstybinių įstaigų, ligoninių ir mokyklų darbuotojai, trečiadienį 6 val. nutrauks darbą.

„Šį rytą aš susisiekiau su „Histadrut“ pirmininko biuru, norėdamas paprašyti, kad jie padarytų išimtį oro uoste“, – nurodė vietos krikščionių organizacijos atstovas Wadie Abunassaras savo pareiškime.

„Kad nebūtų padaryta žalos tūkstančiams krikščionių maldininkų, kurie turi atvykti Kalėdoms, ir šimtams Izraelio krikščionių, kurie ruošiasi šventėms vykti į užsienį“, – nurodoma jame.

„Histadrut“ reikalauja pakelti atlyginimus visiems viešojo sektoriaus darbuotojams, tačiau vyriausybė tikina, kad šiemet dėl defliacijos dirbančiųjų perkamoji galia ir taip išaugo.

Visuomeninis radijas pranešė, kad oro linijos perkelia daugelį trečiadienio skrydžių į ankstyvą rytą, prieš streiko pradžią, ir paragino keleivius kreiptis į vežėjus arba kelionių agentūras ir pasitikrinti savo kelionės laiką.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)