„Įgyvendindami šį struktūrinį pokytį, užtikriname dar patogesnį ir sklandesnį klientų, norinčių pasinaudoti išperkamosios nuomos ir kitomis finansavimo paslaugomis, aptarnavimą. Platus banko klientų aptarnavimo tinklas visoje šalyje, elektroninių paslaugų naudojimo galimybės, sutelktos profesionalių specialistų pajėgos bei didesnis įvairių finansavimo galimybių pasirinkimas vienoje vietoje - tai didelis potencialas, leidžiantis klientams pasiūlyti geriausiai jų reikmes atitinkančius sprendimus", - sako Šiaulių banko administracijos vadovas Vytautas Sinius.

UAB „Šiaulių banko lizingas" savo veiklos nenutraukia, tik naujos lizingo sutartys bus sudaromos Šiaulių banke, kuris administruos ir „Šiaulių banko lizingo" pasirašytas sutartis su klientais. Esamos privačių ir verslo klientų su UAB „Šiaulių banko lizingas" sudarytos sutartys lieka galioti, jų sąlygos nesikeičia.

Nuo kitų metų pradžios, įgyvendinęs pokyčius, Šiaulių bankas, teikdamas išperkamosios nuomos paslaugas, orientuosis į stambaus turto įsigijimo finansavimo projektus, darbą su įmonėmis bei transporto priemonių lizingą.

AB Šiaulių banko patronuojamoji bendrovė „SB lizingas" toliau teiks vartojimo kreditus ir pirkimo išsimokėtinai paslaugas privatiems asmenims, veikdama kaip atskira mažmeninio lizingo įmonė.