Prieš kelis mėnesius restoranas buvo uždarytas dėl grubių higienos pažeidimų. Šio mėnesio pradžioje jame kilo kruvinas konfliktas, po kurio restorano durys vėl užrakintos ir kol kas neaišku, ar bus atvertos.

Kaip teigė patalpas Kinijos piliečiui nuomojantis alytiškis verslininkas Artūras Venckus, restorano veikla sustabdyta, nes nėra kam dirbti.

Anot jo, restorano vadovui po konflikto su darbuotoju buvo sužalota ranka, todėl jis pats dirbti negalės dar du-tris mėnesius.

Jeigu Kinijos piliečiui pavyks rasti naują darbuotoją, tikėtina, kad restorano veikla bus atnaujinta. Tačiau patalpų savininkas neatmetė galimybės, kad miesto centre esančiose patalpose galėtų įsikurti ir kiti žmonės.

„Jeigu per tą laiką atsiras, tai bus kiti, o jeigu ne, tai galbūt ir jis grįš“, - situaciją komentavo A. Venckus.

Konfliktas tarp restorano „Jin mei“ vadovo ir jo darbuotojo kilo spalio 31 dienos vakarą. Konflikto metu 45-erių metų vyras, susipykęs su direktoriumi, griebė į rankas peilį ir juo sužalojo penkiasdešimtmetį restorano vadovą. Jam prireikė medikų pagalbos.

Tuomet Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės priėmimo skyriuje restorano vadovui nustatyta dešinės rankos piršto lenkiamojo raumens ir sausgyslės pjautinė žaizda bei krūtinės sumušimas.