M. Dargužaitė portalui DELFI teigė, kad ji sprendimą palikti „Barclays“ padalinį Lietuvoje priėmė praėjusią savaitę. Oficialiai įmonę ji palieka nuo gruodžio 3 d.

„Turiu kitų planų ir dėl mano pačios asmeninių priežasčių ir kitų planų nusprendžiau, kad tai – geriausias sprendimas“, - paklausta, kieno iniciatyva ji palieka „Barclays“ padalinį Lietuvoje, kalbėjo M. Dargužaitė.

Kol kas savo ateities planų pašnekovė atskleisti nenorėjo.

„Manau, kad darbas šioje įmonėje buvo labai įdomi ir svarbi galimybė dirbti „Barclays“ centre Lietuvoje. Tai yra puiki organizacija. Susitikau ir susipažinau su puikiais žmonėmis. Net neabejoju, kad ir toliau „Barclays“ Lietuvoje turi svarbių planų ir linkiu kuo didžiausios sėkmės visiems“, - pridėjo ji.

DELFI primena, kad M. Dargužaitė šiam padaliniui vadovavo nuo šių metų kovo pabaigos.

M. Dargužaitė 7 metus dirbo „Goldman Sachs“ Niujorke, kur ėjo viceprezidentės pareigas ir vadovavo Ilgalaikių išteklių paskirstymo komandai Investicijų valdymo skyriuje. Prieš tai ji dirbo analitike „Donaldson, Lufkin and Jenrette“ investicinės bankininkystės skyriuje.

M. Dargužaitė taip pat buvo „Investuok Lietuvoje“ vadovė ir ūkio ministro patarėja.

M. Dargužaitė įgijo matematikos ir ekonomikos bakalauro laipsnį Midilburio koledže (Vermontas, JAV) bei mokslo ir inžinerijos magistro laipsnį optimalios veiklos tyrimų ir finansų inžinerijoje Prinstono universitete (Naujasis Džersis, JAV).

Šiuo metu „Barclays“ banko technologijų centre Lietuvoje dirba apie 1500 darbuotojų. Įmonės atstovai yra minėję, kad iki šių metų pabaigos žada darbuotojų skaičių padidinti dar 200 darbuotojų.

Portalas DELFI taip pat yra rašęs, kad „Barclays“ banko technologijų centras Lietuvoje patenka į daugiausia už darbuotojus sumokančių "Sodrai" įmonių dešimtuką šalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)