Anot parko vadovybės, spalį vandens parke apsilankė 31 942 lankytojai, kai ankstesniais metais vidutiniškai spalio mėnesiais vandens parko paslaugomis pasinaudodavo apie 27 tūkst. lankytojų.

Išplatintame pranešime spaudai nurodoma, kad bendrovei „Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centrui Aqua“ priklausantis vandens parkas per dešimt sulaukė 335,699 tūkst. lankytojų.

„Lankytojų srautas vandens parke spalio mėnesio antroje pusėje ypač išaugo. Nepaisant sumažėjusių užsienio turistų srautų, džiaugiamės ir viešbučio svečių skaičiaus augimu, kuris lyginant su pernykščiu spaliu padidėjo iki 11 proc.“, - pranešime spaudai sako bendrovės direktoriaus pavaduotoja Rasa Černiauskienė.

Pernai palyginamuoju laikotarpiu vandens parko teikiamomis paslaugomis pasinaudojo 30 179 lankytojai.

Anot Rasos Černiauskienės, centro AQUA lankytojai aktyviai renkasi ne tik vandens parko, spa centrų paslaugas, bet ir apgyvendinimo paslaugas „Aqua“ viešbutyje ir procedūras Druskininkų gydykloje.

„Nesumeluosiu sakydama, kad esame tikrame dėmesio centre“, - sako ji.

Šiuo metu parke dirba 286 darbuotojai.

DELFI primena, kad Druskininkuose skandalas kilo po to, kai savivaldybei priklausančios bendrovės „Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centras Aqua“ direktoriui Edmundui Antanaičiui prokurorai pareiškė įtarimus piktnaudžiavimu bei neteisėtu savivaldybės lėšų naudojimu.
Paaiškėjo, kad minėtas poilsio centras buvo tapęs vieta, kurioje nemokamai ilsėjosi kai kurie politikai. Taip pat savivaldybės įmonėje buvo įdarbinami ne vieno žinomo Druskininkų savivaldybės valdininko šeimos nariai ar artimi giminaičiai.

Dar daugiau aistrų Druskininkų pramogų kompleksas įnešė, kai konservatorius Vilius Semeška pranešė atradęs slaptus prabangius kambarius, kuriuose aptarnaujami aukšto rango svečiai.

„Mes buvome girdėję, kad akvaparkas ir gydyklos turi kažkokius ypatingus apartamentus, kur aptarnauja ypatingus svečius – ministrus, buvusius Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) vadovus ir visus kitus. Girdėjome, kad vyksta puotos, renginiai ir šventės. Na ir kaip tarybos nariai nusprendėme patikrinti“, - pasakojo Druskininkų savivaldybės tarybos narys V. Semeška.

STT pareigūnai „Aqua“ direktorių E. Antanaitį sulaikė spalio 12 d. Druskininkų savivaldybės patalpose buvo atliktos kratos ir paimti tyrimui reikšmingi daiktai ir dokumentai.

STT pareigūnų atliekamą ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)