„Tesla“ įkūrėjas Elonas Muskas ir aktorė Talulah Riley

Tesla vadovas Elonas Muskas


„Tesla“ įkūrėjas ir generalinis direktorius Elonas Muskas ne veltui tapo Holivudo superherojaus Tony Starko įkvėpimo šaltiniu („New York Times“ jį įvardijo kaip „Starką be Geležinio žmogaus kostiumo“ – dėl jo novatoriškų technologinių sprendimų). Gražios moterys (kaip ir technologijų naujovės) – neatsiejama E. Musko gyvenimo dalis.

2008 metais E. Muskas išsiskyrė su rašytoja iš Kanados Justine Musk, kuri jam pagimdė penkis sūnus. Po skyrybų praėjus pusei metų verslininkas susižadėjo su jauna britų aktore Talulah Riley, pareiškęs, kad tokio jo sprendimo nevertėtų vertinti kaip stereotipinio atvejo, esą milijardierius paliko teisėtą žmoną dėl jaunos gražuolės.

2010 metais T. Riley ir E. Muskas susituokė, tačiau po dvejų metų jų keliai išsiskyrė. Milijardieriaus žodžiai, esą „Talulah jis mylės amžinai“ pasirodė teisingi. 2013 metais pora susitaikė, bet po metų verslininkas vėl panoro skirtis ir dabar jau buvusiai žmonai sumokėjo 16 mln. dolerių (14,64 mln. Eur). E. Muskas taip pat buvo poruojamas su Holivudo aktore Cameron Diaz, tačiau šie gandai nepasitvirtino.

Draudimo kompanijos „Rosgosstrach“ prezidentas Danilas Chačiaturovas ir dizainerė Uljana Sergejenko

2015 metų rugsėjį generalinis draudimo bendrovės „Rosgosstrach“ direktorius Danilas Chačiaturovas (jo turtas vertinamas 2,4 mlrd. dolerių (2,2 mlrd. Eur)) ir dizainerė Uljana Sergejenko nusprendė pasukti skirtingais keliais ir santuoką nutraukti.

Skelbiama, kad dizainerė iš buvusio vyro gaus alimentus, prilygstančius ketvirtadaliui vadovo pajamų – pinigai bus skirti poros šešerių metų dukrai Vasilisai. Į buvusio vyro turtą moteris nepretendavo.

Pora susituokė milijardieriui 2007 metais išsiskyrus su Anna Chačiaturova. 2011 metais milijardierius padėjo žmonai įkurti prekės ženklą „Uljana Sergejenko“, moters kolekcija netgi buvo pristatyta Paryžiuje, o jos kurtais drabužiais puošiasi tokios garsios moterys kaip Lady Gaga, Rihanna ir Kim Kardashian.

Amerikiečių milijardierius Donaldas Trumpas ir modelis Melania Knauss

Donaldas Trumpas ir Melania Knauss

Prieš vesdamas slovėnę manekenę Melanią Knauss D. Trumpas buvo vedęs du kartus. Pirmąja jo žmona tapo čekų modelis Ivana Zelničkova, o antrąja – amerikiečių aktorė Marla Maples. Be to, manoma, kad D. Trumpas dešimtajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje palaikė santykius su manekenėmis Carla Bruni ir Cara Young.

Su būsima savo žmona Melania D. Trumpas susipažino Niujorko mados savaitės metu 1998 metais. Jie susituokė 2005 metais. Vestuvės buvo grandiozinės: salė buvo puošta 10 000 gėlių, dainavo Billy Joelas, tarp svečių buvo ir Billas bei Hillary Clinton. 200 tūkst. JAV dolerių vertės „Christian Dior“ suknele vilkinti Melania vėliau atsidūrė ant amerikietiško „Vogue“ viršelio, o žurnale buvo išspausdintas straipsnis „Kaip ištekėti už milijardieriaus“.

Kai ponios Trump paklausė, kokia ji būtų pirmoji ponia, jeigu Donaldas būtų išrinktas JAV prezidentu, ji atsakė: „labai tradicinė. Kaip Betty Ford ar Jackie Kennedy. Aš jį palaikyčiau“. Veikiausiai ji turės galimybę tai padaryti jau artimiausiu metu: apklausos rodo, kad D. Trumpas pirmauja tarp Respublikonų partijos kandidatų į JAV prezidento postą.

Holdingo „Otkrytije“ direktorių tarybos pirmininkas Vadimas Beliajevas ir aktorė Amalija Mordvinova

Vadimas Beliajevas, kurio turtas vertinamas 0,5 mlrd. JAV dolerių, nuo 2005 metų buvo vedęs aktorę Amaliją Mordvinovą. Jiems gimė trys vaikai – Germanas, Evangelina ir Serafima. Tačiau 2009 metais pora išsiskyrė.

Po skyrybų V. Beliajevas susitikinėjo su žurnaliste ir televizijos laidų vedėja Jekaterina Gerasičeva. Kai jis nupirko portalą „OpenSpace.ru“, ji tapo jo generaline direktore. Porai išsiskyrus verslininkas nustojo portalą finansuoti.

„Snapchat“ įkūrėjas Evanas Spiegelis ir modelis Miranda Kerr

Ši pora pradėjo susitikinėti šių metų vasarą. 25 metų E. Spiegelis – jauniausias milijardierius „Forbes“ sąraše. Jo turtas vertinamas 1,5 mlrd. JAV dolerių. O 32 metų M. Kerr yra šeštoje vietoje tarp geriausių apmokamų manekenių pasaulyje. Jos metinės pajamos siekia 5,5 mln. JAV dolerių.

Nacionalinės rezervų korporacijos“ direktorių tarybos pirmininkas Aleksandras Lebedevas ir modelis Jelena Perminova.

Jelena Perminova yra 27-iais metais jaunesnė už Aleksandrą Lebedevą, kurio turtas vertinamas 0,4 mlrd. JAV dolerių. Jauna moteris tapo „mama“ trims A. Lebedevo vaikams. J. Perminova gyvena aktyvų visuomeninį gyvenimą ir dažnai fotografuojama madingų žurnalų viršeliams.


Prancūzų milijardierius Francois-Henri Pinault ir aktorė Salma Hayek


Holdingo „Kering“ (jam priklauso tokie prekių ženklai, kaip „Alexander McQueen“, „Balenciaga“, „Bottega Veneta“, „Gucci“, „Saint Laurent“) vadovas ir aktorė Salma Hayek susituokė 2009 metais. Tuomet jie jau turėjo dukrą. F. H. Pinault taip pat turi nesantuokinį sūnų su manekene Linda Evangelista.

Apie sužadėtuves su dainininke Alexandra Lenaas Seanas Parkeris paskelbė 2011 metais, o susituokė pora 2013 metais. Jų vestuvės pateko į istoriją kaip vienos iš pačių įspūdingiausių ir prabangiausių. Trilogijos „Žiedų valdovas“ tema surengtos vestuvės, žurnalo „People“duomenimis, kainavo 9 mln. JAV dolerių. Pora dabar augina dukrą ir sūnų.

„EuroChem“ direktorių tarybos pirmininkas Andrejus Melničenka ir modelis Aleksandra Melničenko

Šio rusų milijardieriaus turtas vertinamas 9,1 mlrd. JAV dolerių. Su serbe manekene Sandra Nikolic 2003 metais ir po dvejų metų susituokė. Tuoktuvių ceremonija viloje Antibuose verslininkui kainavo 30 mln. JAV dolerių. Per vestuves pasirodė Julio ir Enrique Iglesias, Whitney Houston and Christina Aguilera. 2012 metais porai gimė dukra.

Rusų milijardierius Andrejus Melničenka su žmona Aleksandra

Amazon.com“ įkūrėjas Jeffas Bezosas ir rašytoja MacKenzie Bezos

„Amazon.com“ įkūrėjas Jeffas Bezosas, kurio turtas vertinamas 47 mlrd. JAV dolerių, su būsima žmona MacKenzie susipažino 1992 metais Niujorke dirbdamas rizikos draudimo fonde „D.E.Shaw“. Po metų pora susituokė ir dabar augina keturis vaikus. MacKenzie yra išleidusi du romanus.„Twitter“ generalinis direktorius Jackas Dorsey'is ir modelis Lily Cole.

Jeffas Bezosas

2013 metų žiemą paparacai Šv. Bartolomėjaus saloje užfiksavo „Twitter“ ir „Square“ įkūrėją Jacką Dorsey ir britų modelį Lily Cole. Milijardierius, kurio turtas vertinamas 2,2 mlrd. JAV dolerių, ilsėjosi su draugais jachtoje, kurios savaitės nuoma jam kainavo 240 tūkst. JAV dolerių. Pora kartų praleido atostogas, tačiau jų santykiai nesusiklostė, ir jie išsiskyrė.

Statybų kompanijos „Capital Group“ įkūrėjas Vladislavas Doroninas ir modelis Naomi Campbell

Rusų verslininkas Vladislavas Doroninas ir manekenė Naomi Campbel susitikinėjo nuo 2008 iki 2013 metų. Manekenė net persikraustė į Rusiją, pamėgo rusišką pirtį ir dažnai dalyvaudavo įvairiausiuose renginiuose Maskvoje.

Turtuolis net pradėjo savo draugei statyti namą pagal garsiosios architektės Zahos Hadid projektą. Tačiau iki vestuvių reikalai taip ir nepriartėjo.

Po išsiskyrimo su N. Campbel V. Doroninas susitikinėjo su 2011 metų „Mis Kinija“, o pastaruoju metu šalia jo pastebima rusų manekenė Kristina Romanova.

Prancūzų milijardierius Arpadas Bussonas ir aktorė Uma Thurman

Prieš sutikdama prancūzų finansininką Arpadą Bussoną Uma Thurman buvo du kartus ištekėjusi – už aktorių Harry Oldmano ir Ethan Hawke'o. Su A. Bussonu ji pradėjo susitikinėti 2007 metais po to, kai šis išsiskyrė su manekene Elle McPherson. Verslininkas aktorei padovanojo sužadėtuvių žiedą su aštuonių karatų deimantu. Tačiau 2009 metais aktorė žiedą jam grąžino, ir pora išsiskyrė.2011 metais U. Thurman grįžo pas A. Bussoną ir vėliau susilaukė dukters. Tačiau po trejų metų jie galutiniai išsiskyrė.

Uma Thurman

Kontrolinio „Heineken“ akcijų paketo savininkė Charlene de Carvalho-Heineken ir buvęs sportininkas Michelis de Carvalho

Tai neįprasta pora, nes šiuo atveju pinigus valdo moteris. Charlene de Carvalho-Heineken yra „Heineken“ paveldėtoja ir viena turtingiausių moterų pasaulyje (jos turtas vertinamas 11,6 mlrd. JAV dolerių).

M. de Carvalho gimė pasiturinčioje britų šeimoje. Jis profesionaliai užsiminėjo slidinėjimu ir net olimpiadoje atstovavo Didžiajai Britanijai. Tačiau vėliau jis ėmėsi verslo, vedė Charlene de Carvalho-Heineken ir tapo bankininku.

Indų milijardierius Arunas Nayaras ir aktorė Elizabeth Hurley

Ankstesnės Elizabeth Hurley ir aktoriaus Hugh Granto sužadėtuvės taip ir nevirto vestuvėmis. O su indų milijardieriumi Arunu Nayaru prie altoriaus ji nuėjo 2007 metais. Beje, tuokėsi jie du kartus: britiška ceremonija įvyko rūmuose, o indiška – buvusioje maharadžos rezidencijoje „Umaid Bhawan Palace“. Tačiau po ketverių metų E. Hurley nusprendė skirtis. Beje, naujoji A. Nayaro mylimoji yra labai panaši į E. Hurley.

Elizabeth Hurley

Prancūzų milijardierius Antoine Arnault ir rusų modelis Natalija Vodianova

Natalija Vodianova yra penktoje geriausių apmokamų manekenių sąrašo vietoje. Jos metinės pajamos sudaro 7 mln. JAV dolerių. 2010 metais ji išsiskyrė s britų aristokratu Justinu Portmanu. Su „Berluti“ generaliniu direktoriumi ir koncerno LVMH vadovo Bernardo Arnault sūnumi ji pradėjo susitikinėti 2011 metais. Kaip žurnalui „Vanity Fair“ pasakojo Natalija, pirmasis jų pasimatymas įvyko ant suoliuko šalia dabartinių jų namų, nes dėl savo žinomumo jie niekur negalėjo nueiti. Dabar pora augina sūnų Maximą ir tris Natalijos vaikus iš santuokos su J. Portmanu.

Antoine'as Arnault ir Natalia Vodianova.

Italų milijonierius Flavio Briatore ir modelis Heidu Klum

Buvęs „Formulės1“ komandos „Renault“ vadovas Flavio Briatore labai mėgsta gražias moteris. Jo buvusiųjų sąraše yra Naomi Campbel ir Heidi Klum. Su pastarąja jis turi dukrą, kurią vėliau įsidukrino dainininkas Sealas. 2008 metais verslininkas vedė italę manekenę Elisabetta Gregoraci ir dabar jie kartu auginą sūnų.

Formulės-1“ vadovas Bernie'is Ecclestone'as ir modelis Slavica Ecclestone

Milijardierius Bernie'is Ecclestone'is, kurio turtas vertinamas 3,9 mlrd. JAV dolerių, 23 metus buvo vedęs britų-kroatų kilmės manekenę Slavicą, kurį už jį yra 28-iais metais jaunesnė. 2008 metais po 24 santuokos metų pora išsiskyrė. Šios skyrybos pateko į Anglijos istoriją, kaip vienos brangiausių. Po skyrybų Slavicai atiteko 1,16 mlrd. JAV dolerių.

Bernie Ecclestone su žmona Slavica

„Capital Group“ bendrasavininkis Pavelas Te ir modelis Olga Karput

Šiais metais buvusios manekenės Olgos Karput ir „Capital Group“ bendrasavininkio Pavelo Te šeimoje gimė trečias vaikas – dukra. Pora jau augina du sūnus. 2009 metais O. Karput atidarė avangardinių dizainerių kurtų drabužių saloną ir jam vadovauja iki šiol.

Amerikiečių milijardierius Jeffrey'is Sofferis ir modelis Elle Macpherson

Jeffrey'is Sofferis – nekilnojamojo turto vystymo kompanijos „Turnberry Associates“ įkūrėjo sūnus. Šiemet jis papildė „Forbes“ milijardierių sąrašą" jo metinės pajamos sudaro 1 mlrd. JAV dolerių. Australų modelį E. Macpherson, kuri augina du Arpado Bussono sūnus, jis vedė 2013 metais.