Vilniuje, prekybos centre „Nordika“ atidaryta firminė „Baltik Vairas“ parduotuvė, rašoma įmonės pranešime spaudai.

Šis sugrįžimas į Lietuvos rinką – tai savotiška mūsų duoklė šaliai, kurioje gimė bendrovė „Baltik Vairas“, šiandien gaminanti apie 300 tūkst. dviračių per metus. Pagrindiniai mūsų sugrįžimo tikslai – siekis geriau pažinti savo galutinį vartotoją bei būti matomiems ir atviriems Lietuvos talentams, kurie norėtų prisijungti prie mūsų kompanijos.

Tuo tikslu Vilniuje atidarome savo parduotuvę ir ofisą. Lygiai taip pat siekiame ir toliau stiprinti savo bendradarbiavimą su čia veikiančiais mūsų produkcijos platintojais“, – pranešime spaudai sakė „Baltik Vairas“ generalinis direktorius Peteris Jensby.

Anot jo, planuojama, kad „Baltik Vairo“ pardavimai Lietuvos rinkoje sudarys apie 2 proc., o pagrindinėmis rinkomis ir toliau išliks Vokietija, Olandija ir Danija.

„Kalbant apie Lietuvos rinką, ji labai aiškiai susiskirsčiusi į tris grupes – vieni ieško stilingų miesto dviračių, kiti – universalių. Sparčiai auga ir trečioji grupė pirkėjų, kurie renkasi itin populiarėjančius elektrinius dviračius“, – teigė P. Jensby.

Pranešime spaudai pastebima, kad Lietuvoje, kaip ir Europoje, itin didėja poreikis dviračių, kuriuos galėtų minti aukštesnio ūgio ir stambesnio sudėjimo žmonės. Pajautusi šį poreikį, bendrovė „Baltik Vairas“ pradėjo gaminti specialiai šiai žmonių grupei skirtus dviračius su dvigubais ratlankiais, pastiprintomis dalimis ir elementais. Vienas tokių dviračių parduotuvės atidarymo proga padovanotas keturis kartus stipriausiu pasaulyje žmogumi pripažintam Žydrūnui Savickui – 170 kg ir 191 cm Lietuvos sportininkui.

„Baltik Vairo“ parduotuvė užima 180 kv. m. plotą, šalia jos – bendrovės biuras, kuriame įkurtos 4 darbo vietos. Jų skaičių ateityje planuojama padvigubinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)